fbpx
Welkom bij Amadore
 

Vakantie in Zeeland

Zeeland. Land in de zee.

Waar elk dorp niet verder dan 17 km van de zee of van een ingedamde zeearm ligt. Met kust en het unieke achterland om u heen is er altijd wat te zien: stranden en duinen, dijken, slikken en schorren, inlagen en vliedbergen. Amadore biedt hotels en restaurants op de mooiste plekjes, met Zeeland als uniek decor. Er zijn volop mogelijkheden om de historie en diversiteit aan natuur te ontdekken tijdens uw vakantie in Zeeland.

Natuur in Zeeland

De ondiepe Voordelta van de Noordzee is een paradijs voor vogels, zeehonden, vissen en groen. De vlakke polders waar akkerbouw op kleigronden rondom de kerkringdorpen en monumentale stadjes volop uitzichten biedt die u nergens anders in Nederland aantreft.

Breng een bezoek aan Terra Maris in Oostkapelle, het museum voor natuur en landschap in Zeeland of het Muzeeum in Vlissingen, waar op unieke wijze de betekenis van de zee voor de Zeeuwen wordt tentoongesteld.

Vindt u het heerlijk om uw vakantie aan het water door te brengen? Ook dan kunt u in Zeeland uw hart ophalen. Ga varen, zeilen, duiken, zwemmen in de zee of waterskiën in de prachtige omgeving. Waterrecreatie is in Zeeland heel goed mogelijk op bijvoorbeeld het Grevelingenmeer of natuurlijk in de Noordzee.

Historie

De strijd tegen het water; de overstromingen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp in 1953; Zeeland is getekend door de strijd tegen het water. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk of het Polderhuis in Westkapelle, het Dijk- en Oorlogsmuseum.

Overnachten in Zeeland?

Zoekt u een plek om te overnachten tijdens uw vakantie in Zeeland? Dan bent u bij Amadore aan het juiste adres. Kies uit een van de mooie hotels in Vlissingen, Middelburg, Kamperland of Goes en kom heerlijk tot rust.

Bekijk onze hotels

Uit eten in Zeeland?

Tijdens uw vakantie in Zeeland zijn er voldoende mogelijkheden voor een goede maaltijd. Geniet van al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft in een van de restaurants van Amadore. Wat dacht u van een heerlijke Zeeuwse bolus bij Grand Café Jersey of kies voor sushi bij Grand Café Next in Vlissingen.

Bekijk onze restaurants