fbpx
Welkom bij Amadore
 

Boutique Hotel Jersey

"De mooiste tijd is tijdloos". Geniet en ervaar de luxe in de stad Goes

Boek nu en ervaar

Gegarandeerd de beste prijs voor het mooiste verblijf!

Het tijdloze verhaal van Jersey, waar service, kwaliteit en een glimlach centraal staan!

Aan de markt in Goes vindt u het mooiste en meest bijzondere boutique hotel van Zeeland. Met 30 kamers en een luxe, tijdloze stijl, waaruit volgt dat het vrijwel iedereen aanspreekt. Wandel vanuit de overdekte parkeergarage door de stad naar de markt waar u het prachtige pand met al haar historie kunt vinden. Daarnaast wordt u bij binnenkomst verrast door de imposante entree en een vriendelijke glimlach van onze medewerkers. Wanneer u gesetteld bent op één van de unieke suites of hotelkamers, kennis hebt gemaakt met het sound system in de badkamer en uw “pillow choice” heeft gemaakt, bent u welkom in onze bar om te genieten van een heerlijk drankje. Bovendien vindt u in Grand Café Jersey de mooiste cocktails en meest gezonde theesoorten. Na een heerlijk puur diner in het restaurant of in ons naastgelegen, hippe Grand Café Het Postkantoor waar u tevens ook kunt jeu de boulen of kunt genieten in de stadstuin… is het tijd om eindeloos te genieten in de wellness. Uitgerust naar bed en wakker worden aan de markt in Goes met een heerlijk ontbijt. Kortom: “De mooiste tijd is hier tijdloos”.

Het Verhaal

Lieve gasten,

Het is januari 1981, om precies te zijn 10 over 10. In het pand waar de burgemeester woont, ben ik geboren. Als dochter van de burgemeester groeide ik op in het mooiste pand van Goes. Maar, na het opdoen van inspiratie over de hele wereld ben ik terug en heb ik mijn ouderlijk huis omgetoverd tot deze fantastische plek.

Mijn vader schreef het volgende gedicht voor mij:

“Na jaren doemt zij weer op,
zomaar vanuit het niets
vanuit de wijde wereld
die hier en nu is
die prachtig en tijdloos is
en zonder
de dwangmatigheid van alle klokken
Het is nu altijd 10.10
Bij haar is de mooiste tijd
geheel tijdloos.”

Geniet van mijn prachtige boutique hotel, de wellness, onze service, de heerlijke cocktails en menukaart en de fantastische medewerkers. Mijn inspiratie heb ik vanuit de gehele wereld samen gebracht.

Liefs, Jersey

Blader door ons wintermagazine.

In Goes is er altijd iets te beleven!