fbpx
Welkom bij Amadore
 

Stranden in Zeeland

Met ruim 600 kilometer kust biedt de provincie Zeeland volop mogelijkheden voor liefhebbers van het strand.

De provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten besteden veel aandacht aan het op peil houden van de kwaliteit van de kust, zodat zonaanbidders, wandelaars en watersporters optimaal kunnen genieten tijdens hun vakantie aan zee!

Wordt wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Geniet ‘s avonds van de zon die de zee in zakt. Een vakantie aan het strand van Zeeland is een mooie manier om even helemaal tot rust te komen. Voor een strandvakantie hoeft u niet ver van huis te kijken.

Terras van Restaurant Arion in Vlissingen.

Hotels aan zee

De kust van Walcheren, met het Badstrand en het Nollestrand in Vlissingen, het Banjaardstrand op de kop van Noord-Beveland; Amadore Hotels & Restaurants beschikt over locaties die perfect passen bij mensen die houden van een vakantie aan het strand. Hotel Arion in Vlissingen ligt direct aan zee, met het Badstrand en het Nollestrand op steenworp afstand. Hotel De kamperduinen ligt op 300 meter lopen van het Banjaardstrand.

Blauwe vlag

Het badstrand en het Nollestrand in Vlissingen hebben in 2013 voor de tiende keer op rij de ‘ Blauwe vlag’  ontvangen en ook het Banjaardstrand behoort weer tot de schoonste en veiligste stranden van Zeeland.

De Blauwe vlag is een internationale milieu-onderscheiding, die jaarlijks wordt uitgereikt aan stranden die aantoonbaar schoon en veilig zijn. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit, het strand wordt dagelijks schoongemaakt, er zijn voldoende douches, toiletten en afvalbakken. Ook zijn er reddingsmaterialen en een EHBO-post op het strand aanwezig en de exploiteurs verzorgen voorlichtingsactiviteiten over bescherming van het natuurlijk milieu van zee, strand en duinen.

Meer info over de Blauwe vlag

Het Banjaardstrand

Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen en Amadore Wellness & Beauty profiteren volop van een van de meest unieke plekken in Zeeland; ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en De Stormvloedkering (onderdeel van de Deltawerken).

Het Banjaardstrand – op 300m lopen van De Kamperduinen is een van de mooiste, maar vooral schoonste en veiligste stranden van Zeeland!

Bekijk hier de landelijke TV-commercial waar, in samenwerking met de VVV Zeeland en de gemeente Noord-Beveland, promotie wordt gemaakt voor het Banjaardstrand!