fbpx
Welkom bij Amadore
 

Wandelen in Zeeland

Ontdek Zeeland te voet tijdens uw verblijf bij Amadore Hotels in Zeeland.

Vlissingen

Vanuit Hotel Arion, op de boulevard in Vlissingen loopt u in 5 minuten een stuk uniek natuur in Nederland in; het einde van de boulevard markeert het begin van de duinen en stranden van Walcheren. U kunt ervoor kiezen om over het strand te lopen, maar ook de duinen zijn voorzien van goed verzorgde paden. Vanuit het Hotel Arion loopt u in korte tijd het centrum van Vlissingen in.

Kamperland

Een wandeling langs de oevers van het Veerse Meer, het strand op met uitzicht op de Deltawerken; De omgeving van De Kamperduinen op het uiterste puntje van Noord-Beveland is een wandelparadijs. Goed verzorgde wandelpaden of het strand op: onbeperkte mogelijkheden om lopend Zeeland te ontdekken!

Goes

Het centrum van Midden-Zeeland, met Goes als uitvalsbasis, biedt veel wandeltochten. Een stadswandeling langs de oude gebouwen en de stadshaven is een belevenis op zich. Maar vanuit Goes bent u in korte tijd ook in de Zak van Zuid-Beveland en bij het Veerse Meer.

Middelburg

Vanuit Hotel Arneville kunt u zorgeloos wandelend het historierijke Middelburg te voet ontdekken; wandelen langs het VOC-verleden, het Abdijcomplex, de schilderachtige steegjes, pleinen en het Stadhuis op de Markt.

Maak ook een stadswandeling met gids, verzorgd door Uit in Middelburg

Plan uw wandelroute in Zeeland

Op de site van de ANWB kunt u simpel en doeltreffend een wandelroute in Zeeland uitstippelen >>

Ook het VVV in Zeeland biedt op haar website volop inspiratie voor een wandeling in Zeeland >>