Welkom bij Amadore
 

Zeeland Zakelijk

Bij Amadore geloven we in de kracht van de ontmoeting. Niets is zo doeltreffend als écht contact om een zakelijk doel te bereiken.

Amadore Zakelijk

Bij Amadore geloven we in de kracht van de ontmoeting. Niets is zo doeltreffend als écht contact om een zakelijk doel te bereiken. Zeeland en de Amadore Hotels & Restaurants vormen samen het ideale decor voor een vergadering, zakenborrel, receptie, bedrijfsfeest of zakendiner. Flexibel inspelend op uw wensen leveren wij de juiste creatieve invulling op maat. Alles is mogelijk: van een korte vergadering met lunch tot een meerdaags congres tot een bedrijfsfeest met live muziek of teambuilding-activiteit op het strand. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zodat u kunt doen waar u goed in bent: zaken!

Vergaderen, Relatie-evenementen, Congressen, Seminars, Brainstormsessies, Product-presentaties, Teambuilding, Zakelijke borrels, Bedrijfsuitjes, Personeelsfeesten, Workshops, Trainingen

Business meets pleasure!

Start het weekend goed tijdens ons Business meets pleasure event!

Gezellige mensen, leuke workshops en goede muziek!
Zet het alvast in de agenda!

Verschillende netwerkorganisaties zijn hier aanwezig!

Locatie: Amadore Next
Boulevard Bankert 280, 4382 AC Vlissingen

Zaal huren?

In de multifunctionele zalen van Amadore – In Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen – is een grote variëteit aan opstellingen mogelijk. De ruimtes zijn geschikt voor zowel een intieme vergadering als grotere partijen. Door te schuiven met flexibele wanden worden de intieme ruimtes in een handomdraai omgetoverd naar een grote zaal.

Alles is mogelijk!

Bedrijfsuitje

Amadore organiseert de beste bedrijfsuitjes voor ú. Wij gaan voor maatwerk. Met veel plezier nemen we u alle zorgen omtrent uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in Zeeland uit handen. Amadore inventariseert uw wensen en levert vakwerk. Entertainment, vervoer, catering en hotelverblijf; onze afdeling Sales kent de succesfactoren, zodat u samen met uw werknemers compleet zorgeloos kunt genieten!

Alles is mogelijk!

Zakelijke Borrel

Een goed georganiseerde zakenborrel kan de perfecte tool zijn om uw zakelijke relaties nog beter aan u te binden. Amadore Hotels & Restaurants Zeeland gaat én staat voor service, kwaliteit en sfeer op de mooiste locaties. Met hotels, restaurants en cafés in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen heeft u volop keuze. Wij regelen alles tot in de puntjes!

Goes geregeld!

Corporate Rates

Wilt u uw werknemers voor langere tijd in een van onze hotels in Zeeland onderbrengen? Zakelijke contacten die u goed verzorgd in Zeeland wilt laten verblijven? Afhankelijk van het aantal zakelijke boekingen per jaar is het mogelijk gebruik te maken van onze Corporate Rates. Amadore biedt scherpe tarieven!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl

Teambuilding in Zeeland

Zeeland is dé provincie om inspanning en ontspanning doeltreffend te combineren. Vanuit de Amadore hotels en restaurants verzorgen wij tot in de puntjes uw teambuilding activiteit. Wilt u zeilen op zee? Een Segway-tocht? Zweefvliegen? Alles is mogelijk!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl