fbpx
Welkom bij Amadore
 

Zakelijk

Amadore biedt vele mogelijkheden voor u als zakelijke klant, wij zullen u volledig ontzorgen zodat u kan doen waar u voor gekomen bent: ZAKEN!

Met een luxe boutiquehotel met 30 kamers, 3 prachtige Grand café’s, Jeu de Boules banen en een ijssalon is er voor ieder wat wils!

Zorg dat het uw medewerkers of gasten aan niks ontbreekt! Wij denken graag met u mee. Van een feestje tot een personeelsuitje….. ons salesteam heeft de leukste ideetjes en de beste uitvoeringen!

Bedrijfsuitje

Amadore organiseert de beste bedrijfsuitjes voor ú. Wij gaan voor maatwerk. Met veel plezier nemen we u alle zorgen omtrent uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in Zeeland uit handen. Amadore inventariseert uw wensen en levert vakwerk. Entertainment, vervoer, catering en hotelverblijf; onze afdeling Sales kent de succesfactoren, zodat u samen met uw werknemers compleet zorgeloos kunt genieten!

Alles is mogelijk!

Zakelijke Borrel

Een goed georganiseerde zakenborrel kan de perfecte tool zijn om uw zakelijke relaties nog beter aan u te binden. Amadore Hotels & Restaurants Zeeland gaat én staat voor service, kwaliteit en sfeer op de mooiste locaties. Met een luxe hotel en restaurants op de beste locaties, hebben we voor ieder wat wils!

Goes geregeld!

Corporate Rates

Wilt u uw werknemers voor langere tijd in ons luxe boutique hotel in Zeeland onderbrengen? Zakelijke contacten die u goed verzorgd in Zeeland wilt laten verblijven? Afhankelijk van het aantal zakelijke boekingen per jaar is het mogelijk gebruik te maken van onze Corporate Rates. Amadore biedt scherpe tarieven!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl

Teambuilding in Zeeland

Zeeland is dé provincie om inspanning en ontspanning doeltreffend te combineren. Vanuit de Amadore hotels en restaurants verzorgen wij tot in de puntjes uw teambuilding activiteit. Wilt u zeilen op zee? Een Segway-tocht? Zweefvliegen? Alles is mogelijk!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl