fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand Café Het Postkantoor
Restaurant Goes

Jeu de boules, indoor barbecue, de Italiaanse keuken, patisserie en meer: kom langs bij Het Postkantoor, aan het gezelligste plein in Goes!

Grand Café Het Postkantoor met jeu de boules-baan in Goes

Het vernieuwde Postkantoor is dé plek om samen te eten, drinken, lachen, dansen en ‘rollen’ in Goes. Een eigentijds concept met (barbecue)restaurant, grandcafé, terras en jeu de boules-baan ineen. De traditionele Franse sport doet langzaam zijn intrede in Nederland – met nu dus ook twee jeu de boules-banen in Goes! Ideaal als je op zoek bent naar een hip en ontspannen uitje met vrienden, familie of collega’s. Wie daag jij uit voor een potje?

Restaurant en indoor-BBQ in Goes

Wat voor weer het ook is, bij Het Postkantoor is het altijd tijd voor barbecueën. De indoorbarbecuetafels staan gereed voor een heerlijk avondje tafelen met vrienden of familie. Zelf je vlees of vis bereiden aan tafel, drankjes erbij – dat klinkt als een geweldige dinnerdate toch?

Ook als je niet van barbecueën houdt zijn er genoeg mogelijkheden om te eten bij Het Postkantoor. De menukaart heeft een Italiaans tintje met ruime keuze uit pizza’s, pasta’s, salades en soepen. Ook is er een uitgebreide borrelkaart. Neem bij lekker weer plaats op een van de terrassen: aan de Grote Markt met uitzicht op het eeuwenoude stadhuis of kies voor het meer beschutte achterterras.

Design met een rauw randje

Het Postkantoor is gevestigd in een oud pand aan de Grote Markt. Dit gebouw – waar vroeger écht het Goese postkantoor zat – is helemaal gerestyled in eigentijds design. Rauwe graffiti met verfspetters, felle kleuren en andere niet-binnen-de-lijntjes-elementen maken Het Postkantoor een plaatje. Dit heb je niet eerder gezien in Goes!

Reserveer een tafel

Vakantie in Goes

In Goes is het ‘goes’ shoppen: in de historische panden vind je allerlei soorten winkels, van bekende ketens tot kleine ondernemers en speciaalzaken. Alles ligt op loopafstand van elkaar, met gezellige pleinen en terrassen om bij te komen. Loop zeker even langs de Veste en de Goese Kade.

Vanuit Goes zit je snel in Middelburg, Kamperland en Vlissingen. Tips nodig om te doen in Zeeland? Ontdek 10 leuke activiteiten om te doen en bekijk de tips voor een vakantie in Zeeland. Ga bijvoorbeeld wandelen in Zeeland of kies een mooie fietsroute uit.

Adres

Amadore Grand Café Het Postkantoor
Grote Markt 14,
4461AJ Goes

Contact

hetpostkantoor@amadore.nl
+31 113 232 322

Openingstijden

Maandag 10:00 – 24:00 uur
Dinsdag 10:00 – 24:00 uur
Woensdag 10:00 – 24:00 uur
Donderdag 10:00 – 24:00 uur
Vrijdag 10:00 – 24:00 uur
Zaterdag 10:00 – 24:00 uur
Zondag 10:00 – 24:00 uur