Welkom bij Amadore
 

Feesten & Partijen

Amadore Feestelijk

Feesten & Partijen

Bij Amadore houden we van een feestje. Met onze jarenlange ervaring kennen we het belang van een goed georganiseerd feest. Alles is mogelijk; van een onvergetelijke huwelijksdag, een mijlpaal of belangrijk jubileum. Met live muziek of een ervaren DJ, catering op maat, wij denken graag met u mee, van klein tot groots! Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zodat u zorgeloos uw feestje kunt vieren!

Groepsuitjes

Amadore, uw partner voor een perfect georganiseerd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Door de verschillende locaties in Zeeland waar Amadore Hotels & Restaurants gevestigd is zijn de mogelijkheden groot. Wij regelen het, van A tot Z!

Alles is mogelijk!

Eten & Drinken

Een borrel, lunch, brunch of diner buiten de deur? Wij verzorgen uw privé-feest of zakelijke bijeenkomst en staan garant voor een culinaire belevenis. Afgestemd op uw smaakpapillen. Uiteraard hebben wij alle gangbare én exclusieve alcoholische en non-alcoholische dranken in ons assortiment.

Vraag een offerte aan!

Verjaardagsfeest

Met hotels, cafés en restaurants op toplocaties in Zeeland, voorzien van een breed aanbod aan ruime zalen, foyers, lounges en unieke buitenlocaties, is Amadore uw partner voor een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten.

Vraag een offerte aan!