fbpx
Welkom bij Amadore

Bedrijfsuitje in Zeeland

Groepsvaart!

Vanuit de haven van bijvoorbeeld Goes kunt u met motorjacht ‘Amelia’ van Goldies Travel naar Vlissingen varen en ondertussen een teambuilding spel doen. Vervolgens aangekomen in Vlissingen, wacht er een overheerlijk diner bij Grand Hotel Arion.

Wilt u eens iets anders dan vergaderen in een zaal? Het is ook mogelijk om te vergaderen op een schip en bijvoorbeeld daarna te dineren in Vlissingen! Er zijn nog veel meer mogelijkheden! Interesse? Wij maken een offerte op maat voor u!

Amadore Golf Clinic

Wilt u met een groep vrienden, collega’s, klanten of familie op een gezellige manier kennis maken de golfsport? Van de basis tot en met het spelen van de baan. Het begint bij het putten, chippen en uw swing. Leer de basistechnieken van golf tijdens een leuke clinic. Ook ideaal als onderdeel van een leuke teambuildingsdag, vrijgezellenfeest of als aanvulling op een vergaderarrangement. Amadore regelt voor u een clinic op maat! Er zijn diverse clinics mogelijk met bijvoorbeeld een overnachting en diner! De Amadore Golf Clinics worden verzorgd in samenwerking met Golfbaan De Zeeuwsche.

Workshop Cocktails Maken

Ervaar de kunst van het cocktail shaken tijdens een Amadore Cocktail Workshop. Op de mooiste locaties van Zeeland – in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen – bouwen wij samen met u een feestje. Een unieke activiteit voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of verjaardag!

Organiseert u een uitje voor een grote groep? Of wilt u meer doen dan alleen een cocktailworkshop? Wij bieden de mogelijkheid om de cocktailworkshop te combineren met een swingende Salsa workshop. Bij grote groepen is het mogelijk de groep in tweeën op te delen zodat eerst de ene helft van de groep de cocktailworkshop volgt en het andere deel van de groep de salsa workshop en vervolgens omgedraaid.

Moorddiner

Jullie zitten amper aan tafel als blijkt dat er een misdrijf is gepleegd, bijna onder jullie ogen. Terwijl u en uw tafelgenoten genieten van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht.

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Spanning verzekerd!

'Ik hou van Holland' Quiz

Fan van Holland? Doe de Ik Hou van Holland quiz als teamuitje, bedrijfsfeest of familiefeest! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan en leer uw pappenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk!

Mannen tegen de Vrouwen

De groep wordt opgedeeld in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien…

Deze quiz bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Hou zouden de vrouwen dit oplossen? Hoe pakken de mannen zoiets aan? Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de hoofdprijs!

Zeskamp op het strand

Jullie worden ontvangen waarna de groep wordt onderverdeeld in meerdere teams. De strijd op het strand barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen?

Wat staat er op het programma?

  • De Wereldbal, waarbij 1 deelnemer op de megabal moet balanceren terwijl er een parcours wordt afgelegd;
  • Skilatten-race, waarbij het hele team aan ski’s vast zit en een parcours moet afleggen;
  • Touwtrekken, voor de echte krachtpatsers, trek je tegenstanders over de lijn;
  • Brug bouwen, haal met uw team de overkant door goed en slim samenspel;
  • Brancard race, altijd hilarisch, wie heeft als eerste een teamgenoot aan de overkant?;
  • Rupsband en vliegend tapijt, zorg dat u goed naar elkaar luistert en tegelijkertijd beweegt om het parcours het snelste af te leggen.

Workshop Percussie

Ontspanning, inspanning en teambuilding in één woord. Wie kent het niet? Het meeslepen op de muziek en het gevoel hebben om onoverwinnelijk te worden. Alles draait om ritme, samenzijn en feesten. De percussie workshop heeft als voordeel dat je niet tegen elkaar hoeft te strijden maar alles echt als team bereikt. De hele workshop gebeurt in een ontspannen sfeer en de instructies worden op een humoristische manier in de groep gebracht.