fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand Café Jersey
Restaurant Goes

Op de Grote Markt, in het kloppende hart van winkelstad Goes, vindt u het gezellige en unieke Grand Café Jersey.

Grand Café Jersey

Op de Grote Markt, in het kloppende hart van winkelstad Goes, vindt u het gezellige en unieke Grand Café Jersey. Niet voor niets opgenomen in de Misset Café top 100! Het statige witte pand met ruim buitenterras biedt het perfecte decor voor sfeervolle momenten. Jersey is een trendy en informeel café-restaurant in Goes met de altijd persoonlijke Amadore benadering.

De enthousiaste keukenbrigade werkt met een regelmatig wisselende menukaart waarbij de beste kwaliteit en producten van het seizoen zorgen voor heerlijke klassiekers. Van Zeeuwse bolus tot gebakken sliptong, befaamde tosti’s tot drie gangen á la carte. Smaakvolle combinaties met bijbehorende wijnen maken uw lunch of diner tot een onvergetelijke ervaring. Jersey is wereldberoemd in Goes en omstreken voor de heerlijke cocktails en zeer gewaardeerde maandelijkse ‘Club Nights.

Reserveer uw tafel

Adres

Amadore Grand Café Jersey
Grote Markt 28
4461 AJ Goes

Contact

jersey@amadore.nl
+31 113 23 23 23

Openingstijden

Maandag 07:00 – 00:00 uur
Dinsdag 07:00 – 00:00 uur
Woensdag 07:00 – 00:00 uur
Donderdag 07:00 – 00:00 uur
Vrijdag 07:00 – 02:00 uur
Zaterdag 07:00 – 02:00 uur
Zondag 07:00 – 02:00 uur

Menukaart

Drankenkaart

Cocktailkaart

Naast de drankenkaart hebben we ook een speciale uitgebreide cocktailkaart op vrijdag en zaterdag van 21.00 tot 02.00 uur.

Café-restaurant Goes

Lekker uit eten bij een restaurant in Goes doe je bij Grand Café Jersey. Kom na een dag winkelen tot rust in het trendy restaurant of neem familie en vrienden mee voor een gezellige culinaire avond. Proef de smaak van Zeeland bij dit mooie restaurant in Goes.

Grand Café Jersey is geschikt voor zowel lunch, diner als borrel. Geniet tijdens de lunch van heerlijke broodjes, tosti’s en uitsmijters. Liever een salade of wrap? Geen probleem, ook deze zijn op de lunchkaart te vinden. Tijdens het diner heeft u de keuze uit mooie streekproducten en seizoens klassiekers. Combineer uw diner met een goed glas wijn of een mooie cocktail.

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras en hier een hapje en drankje nuttigen in de zon. Maak hier uw reservering voor Grand Café Jersey en ontdek dit heerlijke restaurant in Goes.