Hotel Restaurant Arion | Vlissingen

Amadore Hotel Restaurant Arion, direct aan zee in Vlissingen: luxe en comfort met internationale allure. Het strand aan uw voeten en een uniek panoramisch uitzicht op de monding van de Westerschelde en de Noordzee.

Dit viersterrenhotel beschikt over ruime hotelkamers, aan zeezijde en stadszijde. Er zijn royale hotelkamers, suites, mindervalide-kamers, een breed scala aan zakelijke faciliteiten en met een luxe lounge, bar, buitenterras en Restaurant Arion op de begane grond, biedt Amadore u een breed palet mogelijkheden. Met steeds weer dat unieke decor! Bij helder weer heeft u een perfect zicht op de kust van Zeeuws-Vlaanderen; tot aan de havens van Zeebrugge toe.

Vlissingen

De snelweg eindigt, de treinrails eindigen. Havenstad Vlissingen en omgeving bieden een uniek stukje Nederland. Want de wereld eindigt er niet, maar biedt nieuwe vergezichten. Een locatie om ouderwets te genieten, weg van de drukte. Met de boulevard - die in een heerlijke plek biedt om te wandelen, te eten en samen lekker te relaxen. Met aan de ene kant de binnenhavens en oude stad en aan de andere kant de start van de stranden en duinen van Walcheren.

Adres

Boulevard Bankert 266  |  4382 AC Vlissingen  |  arion@amadore.nl  |  T +31(0)118 410 502