Hotel Restaurant De Kamperduinen

Een uniek hotel op een unieke locatie in Zeeland. Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, ingeklemd tussen de Stormvloedkering, Het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen u een oase van rust en comfort.

Met de uitgebreide overnachtingmogelijkheden, Wellness & Beauty en het sfeervolle restaurant kunt u in De Kamperduinen écht ontspannen. Lekker shoppen en cultuur snuiven in Middelburg, Domburg en Goes, om daarna in De Kamperduinen te genieten van een massage, een diner en heerlijk luxe overnachting. Een gouden combinatie!

Wilt u alle voordelen van een hotel, maar liever een appartement aan zee, met eigen keuken? Bekijk ons aanbod vakantie-appartementen in Kamperland >>

Wellness & Beauty

De Wellness & Beauty in Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen biedt sauna’s, whirlpools, een zwembad, sunshowers en een natuurbad buiten. Het hotel beschikt ook over een professionele fitnessruimte en u kunt gebruik maken van onze Batavus (elektrische) fietsen om de inspirerende omgeving op uw gemak te ontdekken.

Adres

Patrijzenlaan 1  |  4493 RA Kamperland  |  dekamperduinen@amadore.nl  |  T +31(0)113 370 000