fbpx
Welkom bij Amadore
 

Coronamaatregelen bij Amadore Collection

De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we een Protocol Coronavirus opgesteld volgens de richtlijnen van de overheid. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet. Hieronder lees je de maatregelen die we hebben getroffen om onze gasten een veilig en comfortabel verblijf te kunnen bieden.

Hotelkamer in het Arion Hotel in Vlissingen.

Hotels

Onze hotels zijn geopend! Ook de restaurants, bars en terrassen bij de hotels zijn weer open. Ontbijten, lunchen, dineren en drankjes doen hoeft dus niet meer op de hotelkamer. We vragen onze gasten zich te registreren bij aankomst of tijdens het reserveren.

Restaurants

Al onze restaurants zijn geopend! Op de mooiste locaties van Zeeland kun je zowel binnen als op het terras sfeervol uit eten. In de restaurants is een vaste zitplek verplicht, ook aan de bar. Alle bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar, behalve als er een kuchscherm buiten is geplaatst. Van tevoren vragen we je om je te registreren. De restaurants sluiten uiterlijk om 00:00 uur.

Buitenbad in de wellness van A-Thermen Zeeland.

A-thermen

Onze thermen zijn weer geopend! Kom weer genieten van onze sauna’s, baden, massages en beautybehandelingen. Wij hopen je snel weer te verwelkomen.

Algemene maatregelen

  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar, zowel tot medewerkers als tot andere gasten;
  • Er zijn duidelijke protocollen voor reiniging en hygiëne van de kamers en de openbare ruimtes;
  • Blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen worden regelmatig gedesinfecteerd met antibacteriële vloeistoffen;
  • Gasten kunnen gebruikmaken van desinfecterende dispensers in openbare ruimtes;
  • Al onze hotels en restaurants zijn voorzien van informatie en managementinstructies over covid-19.

Wij verwijzen je graag naar het RIVM voor een antwoord op de meest gestelde vragen. Bekijk ook de maatregelen van Veiligheidsregio Zeeland en de veelgestelde vragen. Voor vragen over annuleringen verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Amadore Collection Zeeland