fbpx
Welkom bij Amadore
 

Onze hotels en terrassen zijn geopend!

Corona-update 11-05-2021

De veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we een Protocol Coronavirus opgesteld volgens de richtlijnen van de overheid. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet. Hieronder lees je de maatregelen die we hebben getroffen om onze gasten een hygiënisch, veilig en comfortabel verblijf te kunnen bieden.

Hotelkamer in het Arion Hotel in Vlissingen.

Hotels

Onze hotels zijn geopend! Tijdens een hotelovernachting kun je gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op de hotelkamer. Je kan ook het ontbijt, lunch, diner en drankjes nuttigen op het terras.

Restaurants

Gasten zijn welkom voor een hapje en drankje op onze terrassen. Tot en met 18 mei 2021 zijn de terrassen geopend tussen 12:00 en 18:00 uur, vanaf 19 mei 2021 is dat tot 20:00 uur. Bij goed weer én bij minder goed weer is het genieten: de terrassen worden bij kou of regen verwarmd en overdekt.

Buitenbad in de wellness van A-Thermen Zeeland.

A-thermen

De salons van A-thermen zijn geopend voor massages en beautybehandelingen. De thermen zijn tot ten minste 18 mei 2021 gesloten.

Algemene maatregelen

  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar, zowel tot medewerkers als tot andere gasten;
  • Er zijn duidelijke protocollen voor reiniging en hygiëne van de kamers en de openbare ruimtes;
  • Blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen worden regelmatig gedesinfecteerd met antibacteriële vloeistoffen;
  • Gasten kunnen gebruikmaken van desinfecterende dispensers in openbare ruimtes;
  • Al onze hotels en restaurants zijn voorzien van informatie en managementinstructies over covid-19.

Wij verwijzen je graag naar het RIVM voor een antwoord op de meest gestelde vragen. Bekijk ook de maatregelen van Veiligheidsregio Zeeland en de veelgestelde vragen. Voor vragen over annuleringen verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Amadore Hotels & Restaurants Zeeland