fbpx
Welkom bij Amadore
 

Terrasje pakken in Zeeland?

Amadore staat voor ontspanning. En wat is er beter dan een terrasje pakken op de mooiste plekken van Zeeland? Met cafe-restaurants in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen is de keuze reuze! Met altijd weer dat mooie Zeeland als decor.

Vlissingen

Op de mooiste zichtlocatie van Zeeland heeft Amadore meerdere terrassen: bij het Hotel Restaurant Arion en Grand Café Next kunt u kiezen uit heerlijke zitjes of een van de loungebanken. Met altijd weer dat schitterende zicht op het Badstrand, de monding van de Westerschelde en de Noordzee! Geniet op een terras in Vlissingen!

Terras Amadore Hotel Restaurant Arion

Meer informatie

Hangterras Amadore Hotel Restaurant Arion

Meer informatie

Terras Amadore Grand Café Next

Meer informatie

Hangterras Amadore Grand Café Next

Meer informatie

Goes

Centraal op de Grote Markt in Goes bij Grand Cafe Jersey  vindt u een prachtig terras en bij Het Postkantoor vindt u naast het terras aan de voorzijde ook een sfeervolle TerrasTuin aan de achterzijde. Zo kunt u altijd een plekje in de zon vinden. Bij deze restaurants in Goes kunt u heerlijk genieten op een terras met een drankje.

Terras Amadore Grand Café Jersey

Meer informatie

Terras voorkant Amadore Restaurant Het Postkantoor

Meer informatie

Terras achterkant Amadore Restaurant Het Postkantoor

Meer informatie

Middelburg

Arneville, aan de rand van het centrum van Middelburg, heeft een sfeervol terras waar het goed toeven is! Zowel zakelijk als privé kunt u hier optimaal genieten van een hapje en een drankje. Ook het terras van Grand Cafe MarktCafé is perfect voor het nuttige van een drankje. Op dit grote terras is er altijd wel een plekje te vinden. Bekijk de restaurants in Middelburg met een terras en kom langs!

Terras Amadore Hotel Restaurant Arneville

Meer informatie

Terras Amadore Restaurant MarktCafé

Meer informatie

Kamperland

Overdekt, verwarmd en in de zomer het dak eraf: het terras van Restaurant De Kamperduinen is onovertreffelijk! Op 300 meter van het Banjaardstrand en pal naast heerlijke fietsroutes is het een plek om steeds weer naar terug te komen.

Terras Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen

Meer informatie