fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand Café Next
Restaurant Vlissingen

Welkom bij het trendy Grand Café van Zeeland!

Grand Café Next

Op zoek naar een gezellig café/restaurant in Vlissingen? Kom naar Amadore Grand Café Next. Welkom bij het trendy Grand Café van Zeeland! Geniet zowel binnen als buiten van onze heerlijke dranken en gerechten en liefde voor de Oosterse keuken!

En met al die zonuren die Zeeland te bieden heeft is er op de diverse terrassen met tafelhaarden het hele jaar door grote kans op een ontspannend terrasmoment. Met op zondag altijd live muziek!

Grand Café Next in Vlissingen

Bij Grand Café Next heeft u direct uitzicht over de Westerschelde. Op de mooiste zichtlocatie van Zeeland heeft Amadore meerdere terrassen: bij het Hotel Restaurant Arion en Grand Café Next kunt u kiezen uit heerlijke zitjes of een van de loungebanken. Met altijd weer dat schitterende zicht op het Badstrand, de monding van de Westerschelde en de Noordzee!

Als u liever binnen zit hoeft u ook niets te missen van het uitzicht. Vanuit het raam heeft u zicht op het strand en de zee. Heeft u lekker uitgewaaid op het strand? Neem dan plaats binnen om even op te warmen onder het genot van een maaltijd.

Heerlijk eten bij een restaurant in Vlissingen

It’s always Sushi-Time at NEXT! Maak uw keuze uit diverse verse huisgemaakte sushi. Wat dacht u van een heerlijke Poké Bowl? Of een spicy tuna roll? Stel zelf uw maaltijd samen uit uw favorieten sushi.

Heeft u liever spareribs, een hamburger of kip? Ook dat is mogelijk. Neem plaats in het restaurant of op het terras. Wanneer het iets frisser wordt gaan de haarden aan zodat u nog steeds heerlijk buiten kunt genieten van het uitzicht.

Naast diner biedt Grand Café Next in Vlissingen ook lunchgerechten en borrelhapjes. Denk bijvoorbeeld aan een Oosterse uitsmijter of een broodje carpaccio. Tijdens de borrel kunt u uiteraard bitterballen bestellen, maar ook hapjes met een oosterse twist zoals mini bapao.

Reserveer uw tafel bij dit prachtige restaurant in Vlissingen en geniet van het heerlijke eten en het prachtige uitzicht.

Op zoek naar een gezellig café/restaurant in Vlissingen?
Kom naar Amadore Grand Café Next!

Reserveer uw tafel

Adres

Amadore Grand Café Next
Boulevard Bankert 280
4382 AC Vlissingen

Contact

next@amadore.nl
+31(0)118 774 724

Openingstijden

Maandag 10:00 – 24:00 uur
Dinsdag 10:00 – 24:00 uur
Woensdag 10:00 – 24:00 uur
Donderdag 10:00 – 24:00 uur
Vrijdag 10:00 – 01:00 uur
Zaterdag 10:00 – 01:00 uur
Zondag 10:00 – 24:00 uur

Menukaart

Drankenkaart