fbpx
Welkom bij Amadore
 

Zwembad Zeeland

Waar kun je zwemmen in Zeeland? Bekijk alle zwembaden in Zeeland op een rij, van Zeeuws-Vlaanderen tot Schouwen-Duiveland. Een heerlijk dagje uit met de familie!

Kijk op de website van de zwembaden voor meer informatie over bijvoorbeeld openingstijden en de geldende maatregelen.

Zwembad Walcheren

Vrijburgbad Vlissingen

Kom heerlijk zwemmen en spetteren in het Vrijburgbad! Dit zwembad ligt precies tussen Vlissingen en Middelburg en telt onder meer een recreatiebad, bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek, een glijbaan en een waterspeeltuin. De baantjestrekkers onder ons kunnen terecht in het wedstrijdbad.

Sportweg 2 in Vlissingen

Meer informatie

De Parel in Domburg

Een begrip in Zeeland: zwembad De Parel in Domburg. Hier vind je een binnen- en buitenbad met een glijbaan van maar liefst 79 meter lang. Ook is er een snelstromende rivier, een pelikaanduik en meerdere borrelbanken. Op zonnige dagen spreid je je handdoekje uit in de zonneweide.

Babelweg 2 in Domburg

Meer informatie

De Goudvijver Serooskerke

Buitenzwembad De Goudvijver telt twee verwarmde baden met duikplank en peuterbad. In de beschutte ligweide is het goed toeven! Picknickmand en stapel tijdschriften mee en ontspannen maar. Voor de kinderen zijn er ook speeltoestellen.

Zandput 1 in Serooskerke

Meer informatie

Zwembad Goes en omgeving

Omnium in Goes

Omnium is een subtropisch zwembad in Goes met een groot recreatief bad, een 25-meter wedstrijdbad, een peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en een heuse ‘Lazy River’ door een tropisch bos. Genoeg om je een dag te vermaken met het hele gezin! Bezoek ook het naastliggende Expeditie Bos waar je over een metershoge skywalk tussen tropische bomen en dieren wandelt.

Zwembadweg 3 in Goes

Meer informatie

Den Inkel in Kruiningen

Zwembad Den Inkel ligt in een groene, bosrijke omgeving en heeft een overdekt bad en twee openluchtzwembaden met een grote glijbaan, duikplanken en een zonneweide. Voor de kleinsten is er een kleuterbad. Je bent welkom in het buitenbad van ongeveer begin mei tot begin september.

Blauwhoefseweg 10 in Kruiningen

Meer informatie

Stelleplas in Heinkenszand

Leg je kleedje neer in de weide, roetsj van de lange glijbaan en neem een sierlijke duik van de duikplank! Openluchtzwembad Stelleplas telt onder meer een recreatief bad met glijbaan, een peuterbad en een wedstrijdbad. Het is geopend van eind april tot en met begin september.

Stelleweg 3 in Heinkenszand

Meer informatie

Groene Woud in Kapelle

Met een 25-meterbad, een instructiebad en een buitenbad kunnen jong en oud zich goed vermaken in zwembad Groene Woud. Kinderen kunnen hier ook een piraten- of zeemeerminfeestje houden!

Vroonlandseweg 45 in Kapelle

Meer informatie

Zwembad Zeeuws-Vlaanderen

Reynaertland Hulst

Zwembad Reynaertland ligt in de kasteeltuin van Koning Nobel! Heerlijk spetteren met het kasteel en schilderachtige huisjes op de achtergrond: dat is een feest voor kinderen én volwassenen. Het zwembad telt een binnenzwembad, buitenzwembad, speelbad, zitbank met waterstralen en een ligweide.

Kreekzoom 2 in Hulst

Meer informatie

De Eenhoorn in Oostburg

In het overdekte 25-meterbad van De Eenhoorn kun je lekker sportief baantjes trekken, duiken of vrij zwemmen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met speelmateriaal.

Baljuw Veltersweg 15 in Oostburg

Meer informatie

Aquadome Scheldorado

In Aquadome Scheldorado beleef je een dag vol waterplezier met het hele gezin! Er is een aquajungle met touwbruggen en een piratenschip en voor de kleintjes is er een bad in junglesfeer. Hiernaast is er een golfslagbad, een recreatiebad en verwarmd buitenbad. Voor meer ontspanning kun je terecht in de stoombaden, sauna’s en het restaurant.

Stuvesande 2 in Terneuzen

Meer informatie

Zwembad Aardenburg

Een sportieve dag in de buitenlucht beleef je in Aardenburg. Naast het grote zwembad met duikplank en glijbaan vind je hier een speeltuin met beachvolleybalveld, petanquebaan en een pannaveldje. Ook is er een peuterbad met wat speeltoestellen.

Herendreef 57 in Aardenburg

Meer informatie

De Honte in Kloosterzande

Openluchtzwembad De Honte is ieder jaar van begin mei tot en met augustus geopend. Met een familiebad met twee duikplanken, een springkussen en een peuterbad met speeltoestellen is dit een leuk dagje uit met de familie! In de ligweide kun je heerlijk bijkomen.

Emmastraat 19 in Kloosterzande

Meer informatie

Zwembad Noord-Beveland

Juultjes Zwemparadijs in Renesse

Juultjes Zwemparadijs heeft supersnelle glijbanen, familiewhirlpools en een binnen- en buitenzwembad. Maak het dagje helemaal af in de spetterspeeltuin Spraypark, met een ‘MegaSoaker’ die 300 liter water splasht.

Hoogenboomlaan 42 in Renesse

Meer informatie

Roompot Beach Resort in Kamperland

Dobber op de golven in het golfslagbad, trek een baantje in het openluchtbad en ga van de glijbaan van 63 meter lang! Voor de kinderen is er een kinderbad met speeltoestel.

Sophiaweg 1 in Kamperland

Meer informatie

Zwembad Schouwen-Duiveland

Laco in Zierikzee

Kom gezellig zwemmen, spelen en sporten in Laco. Het zwembad heeft een kinderbad met glijbaantje, een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem.

Lange Blokweg 27A in Zierikzee

Meer informatie

Dol-Fijn in Nieuwerkerk

Bijzonder: dit kleinschalige zwembad is gevestigd in een voormalige schuur in het dorpje Nieuwerkerk. Let op, het zwembad is maar beperkt geopend. Kijk op de website naar de mogelijkheden voor banenzwemmen of speelzwemmen.

Weth. van Klinkenstraat 9 in Nieuwerkerk

Meer informatie

Zwembad Tholen

De Spetter Tholen

Kom gezellig spetteren en baantjes trekken in het openluchtzwembad De Spetter in Tholen! Heerlijk om hier af te koelen tijdens de zomermaanden. Het zwembad is geopend tot en met begin september.

Zoekweg 4 in Tholen

Meer informatie

Haestinge Sint-Maartensdijk

Ook in openluchtzwembad Haestinge kun je je goed vermaken op een zonnige dag. Let op: dit zwembad wordt gerenoveerd en hoopt in de zomer van 2022 te heropenen.

Sportlaan 2D in Sint-Maartensdijk

Meer informatie

Wat zijn de leukste zwembaden in Zeeland?
Er zijn veel leuke zwembaden in Zeeland te vinden. Kies bijvoorbeeld voor het Vrijburgbad in Vlissingen of het Omnium in Goes.
Zijn er zwembaden in Zeeland met een glijbaan?
Er zijn meerdere zwembaden in Zeeland met een glijbaan. De Parel in Domburg heeft een glijbaan van maar liefst 79 meter lang.
Zijn er zwembaden in de buurt van het hotel?
Ja, bij alle Amadore hotels zijn er in de buurt zwembaden te vinden.