fbpx
Welkom bij Amadore
 

Trouwlocatie Zeeland

Liefde voor elkaar en voor Zeeland!

Corona-proof trouwen in Zeeland

Een tal van maatregelen worden getroffen, evenementen worden gecanceld en ook jullie mooiste dag dreigt in het water te vallen. Toch kan het vieren van jullie liefde altijd Bij Amadore! Wij proberen te denken in mogelijkheden tijdens deze roerige periode.

Een tot in de puntjes verzorgde bruiloft, voor alle bruidsparen die om wat voor reden dan ook, tóch willen trouwen dit jaar. Wij zorgen dat jullie alsnog de dag kunnen beleven waar jullie zo naar uit hebben gekeken. Een ceremonie, proost moment en borrel op de prachtigste trouwlocatie met heerlijke hapjes, dranken, bloemen, een fotograaf en zelfs de trouwambtenaar kunnen wij voor jullie regelen. Alle ingrediënten voor een prachtige bruiloft, volledig corona-proof!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail sales@amadore.nl

Trouwen bij Amadore

We zetten graag nog even op een rij waarom je voor Amadore kiest en wat je van ons kunt verwachten:

  • Je hebt altijd één contactpersoon vanuit Amadore, zodat de communicatie altijd één op één zal plaatsvinden.
  • Je kunt je in aanloop naar het feest laten begeleiden door onze weddingplanners en teams. De garantie voor een zorgeloze droombruiloft!
  • Trouwen in het prachtige Boutique Hotel in hartje Goes. Amadore heeft geweldige Zeeuwse locaties waar je je ceremonie en bruiloft kunt houden.
  • We verzorgen niet alleen de locatie, maar kunnen ook zorgen voor een trouwauto, ambtenaar, fotograaf… alles is mogelijk! Amadore werkt samen met verschillende Zeeuwse trouwspecialisten.
  • Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie in Goes. We vinden het geweldig om mee te denken! 
  • Elk bruidspaar en elk feest is weer anders. We horen graag of je speciale wensen of ideeën hebt. Een bijzonder thema, live muziek, styling of hapjes: wij gaan hier graag mee aan de slag.
  • We organiseren feesten voor ieder budget!

Hoe je trouwdag eruit zou kunnen zien…

Jullie komen aanrijden over de prachtige Vlissingse boulevard met uitzicht over het strand en de Westerschelde. De trouwauto stopt voor Amadore Hotel Restaurant Arion. Je wordt vrolijk en enthousiast ontvangen door alle gasten die klaar staan op de trappen bij de ingang. Het Amadore team onthaalt jullie met een glas bubbels!

Na ontvangst is het tijd voor de gasten om naar het strand te gaan. Daar staat alles gereed voor de ceremonie. De bruidegom neemt zijn plek in en er klinkt muziek. Daar komt de bruid…. Met de voetjes door het zand richting het altaar. Na elkaar het jawoord te hebben gegeven tijdens de sfeervolle plechtigheid, wandelen jullie met alle aanwezigen naar het restaurant van Hotel Arion. Er staat een prachtige bruidstaart klaar. Na het aansnijden van de taart kan het feest beginnen! Er is akoestische live-muziek voor de eerste dans als getrouwd stel! En daarna zorgt de DJ voor gezellige dansmuziek. Jullie gasten kunnen zich vermaken in de Photo Booth en er worden champagne en feestelijke hapjes geserveerd. Na een heerlijk feest kunnen de gasten verblijven in één van onze hotels. En voor jullie hebben we onze fantastische bruidssuite met uitzicht over het water geregeld!

Afbeelding Boutique Hotel Jersey

Boutique Hotel Jersey

Goes

Volg ons ook op:

Begint het al te kriebelen?

Wij kunnen niet wachten om met jullie mee te denken! Je kunt een persoonlijke afspraak met ons maken en we laten je graag onze faciliteiten en alle mogelijkheden zien. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte op maat aanvragen!

Neem contact op via mail sales@amadore.nl

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opzoeken!

Contact met onze weddingplanner

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.