Welkom bij Amadore
 

Trouwen in Zeeland

Één ding is zeker: jullie houden van elkaar en willen dit bezegelen. En bekronen met een bruiloft uit duizenden.

Trouwen Bruiloft Zeeland

Geen zorgen: de ervaren weddingplanners van Amadore Hotels & Restaurants Zeeland weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een uniek huwelijksfeest. Natuurlijk heeft Amadore een unieke locatie voor het vieren van uw bruiloft. De mogelijkheden zijn legio en ongekend. Uw receptie, intieme diner of bruisende partij verzorgen wij graag voor u en durven met recht te stellen dat het niet alleen voor u als bruidspaar, maar ook voor uw gasten een onvergetelijke happening zal worden.

Amadore Weddingplanners

De weddingplanners van Amadore Hotels & Restaurants hebben een duidelijk doel: ontzorgen. Uw wensen omzetten in een trouwdag die onvergetelijk wordt. Wilt u een intiem bruiloftsdiner, een spetterende bruiloftsreceptie of een spetterend trouwfeest met live muziek? Laat u in aanloop naar het feest begeleiden door onze Weddingplanner en haar team. De garantie voor een zorgeloze droombruiloft.

Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak en nodigen wij u van harte uit op een van onze locaties, zodat wij u onze faciliteiten en alle mogelijkheden kunnen laten zien. Vervolgens kunnen wij u, geheel vrijblijvend, voorzien van een offerte op maat.

Bruidstaart

Een droomplaatje: de bruid heeft het mes in handen en de bruidegom plaatst zijn hand over de hare. Het bruidspaar snijdt samen de prachtige gedecoreerde taart aan en eten vervolgens samen van het afgesneden stuk. Kortom: een bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken op uw bruiloft! Wat voor taart u ook wenst, Amadore werkt samen met de beste patissiers in Zeeland!

Gratis Bruidssuite

Indien u in Hotel Arion, Hotel De Kamperduinen of Hotel Arneville uw complete bruiloft viert, dan stellen wij de bruidssuite geheel kosteloos voor u ter beschikking. Uw hotelkamer wordt feestelijk aangekleed met bloemen; wij zorgen voor champagne, luxe hapjes, vers fruit, rozenblaadjes op bed en luxe verzorgingsproducten voor in bad. De volgende ochtend geniet u als kersvers echtpaar van een uitgebreid ontbijt op bed.

Zijn er gasten op uw feest die van ver komen en willen blijven overnachten? Dat is geen enkel probleem; wij hanteren dan een speciaal gereduceerd tarief.

Bruidsboeket, corsages en bloemen

Uw bruidsboeket kiest u uiteraard helemaal zelf uit, passend bij uw kleding en bij uw smaak. Wilt u bijpassende corsages, bloemen voor de trouwwagen(s) en eventuele zaal- of kerkversiering? Bespreek uw wensen met onze Weddingplanner. Zij regelt het! Het wordt ongetwijfeld een prachtig geheel.

Bruidsauto

U komt met uw sportieve cabrio aan bij een van de Amadore bedrijven (bedrijfsauto). Vervolgens vloeit er natuurlijk Champagne en wordt de verdiepingshoge taart aangesneden. Dat alles met een wijds uitzicht over de Westerschelde, wát een beleving!

Meer informatie?

Bel met de afdeling Sales T 0118 – 640 117 of mail naar sales@amadore.nl