fbpx
Welkom bij Amadore
 

12x de leukste speeltuinen in Zeeland

Laat de kinderen er maar op los klimmen, roetsjen, springen en spetteren: dit zijn de leukste speeltuinen in Zeeland. Van heerlijk oudhollandse buitenspeeltuinen en speelboerderijen tot indoor speeltuinen met laserparcours.

Klok’uus

Vlak bij Goes vind je de gezellige speelboerderij Klok’uus, met grote binnen- en buitenspeeltuin. De kinderen vermaken zich binnen met onder andere een freefall glijbaan, een spidertower van 8 meter hoog en een groot klimrek. Buiten is een touwenparcours, een bungeetrampoline en een skelterbaan. Voor de kleintjes zijn er speciale peuterzones.

Wissekerkseweg 6 in ‘s-Heer Arendskerke, klokuus.com

Pierewiet

In de speelboerderij Pierewiet kun je knutselen, diertjes aaien, skelteren, klimmen in de megagrote klimtoren, van de kabelbaan roetsjen en springen op het springkussen. Op de techniekzolder kun je een naamplaatje maken of figuurzagen. Of speel verstoppertje in de perenboomgaard. Een hele dag plezier!

Mettenijedijk 16 in Nieuwvliet, pierewiet.nl

Speelpaleis Bambini

Een megaballenbak met ballenkanon, een klimparcours op 7 meter hoogte en een ‘Mission Possible’ waar je laserstralen moet ontwijken: Speelpaleis Bambini is één groot avontuur! Voor kleintjes is er reuzenlego, hobbeldieren en een ballenbak met glijbaan. Neem bij mooi weer je zwemkleding mee, want in de buitenspeeltuin is een pierenbad.

President Rooseveltlaan 731-B in Vlissingen, speelpaleisbambini.nl

Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is méér dan een speeltuin: hier beleeft de hele familie een leuke dag uit. Roetsj in een bootje van de gigantische waterglijbaan Aquasplash, ga op avontuur in het speelkasteel, spetter erop los in de waterspeelplaats en voel de kracht van een orkaan in de orkaanmachine. Naast het spelen leer je ook nog over de beroemde Deltawerken.

Faelweg 5 in Vrouwenpolder, neeltjejans.nl

Hof Poppendamme

Midden in het Walcherse landschap ligt Hof Poppendamme, een grote natuur- en speelboerderij. In de binnenspeeltuin van meer dan 500 m2 kunnen kinderen allerlei kamertjes ontdekken. Er staan fietsjes, houten treinbanen en een springkussen. Ook buiten kunnen kinderen hun energie kwijt op de speeltoestellen.

Poppendamseweg 3a in Grijpskerke, hofpoppendamme.nl

Groede Podium

Speeltuin Groede Podium is niet zomaar een speeltuin: hier speel je te midden van bunkers, boomstammen en hangbruggen! Er is een waterspeeltuin en een klimtoren en je kunt kleine dieren bezoeken, zoals de varkens Lotje en Moby. Het park is gratis toegankelijk.

Gerard de Moorsweg 4 in Groede, groedepodium.nl/speelenbunkerpark

De Vierlinden in de Hollandsche Hoeve

Kom spelen in recreatiegebied de Hollandsche Hoeve in Goes, met een buitenspeeltuin, binnenspeeltuin Eeterij-spelerij De Vierlinden, ambachtscentrum, kinderboerderij en midgetgolfbaan. In binnenspeeltuin De Vierlinden kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren. Er is een boomhut van 8 meter hoog! Buiten is er sinds kort een MiniCarsbaan.

Kattendijksedijk 19 in Goes, vierlindengoes.nl/binnenspeeltuin-zeeland

Toversluis

Welkom in de binnen- en buitenspeeltuin Toversluis! Hier vermaken kinderen zich urenlang met de air-trampoline, een skelterbaan, klimrekken, een ballenbak en een peuterbad. Oudere kinderen en volwassenen kunnen bij Toversluis lasergamen en bowlen.

toversluis.nl

De Vluchtheuvel

Bijzonder aan speeltuin De Vluchtheuvel is de skelterbaan met echte stoplichten en verkeersborden! Leuk én educatief. Ook zijn er allerlei speeltoestellen, glijbanen en schommels. Een gezellig dagje uit met de familie.

Pr. Margrietstraat 52A in Nieuwdorp, facebook.com/speeltuinnieuwdorp

Meiveld Middelburg

Kom gezellig spelen in de buitenspeeltuin Meiveld. Er is een hoog klimrek, een huttenbouwdorp, schommels, een springkussen en een zwembad voor kinderen tot en met 9 jaar. Of spring op de skelter, pak een loopfietsje of step door de speeltuin.

Meiveldpad 53 in Middelburg, speeltuinmeiveld.nl

Vrij en Blij

In de gezellige oudhollandse speeltuin in Sint-Annaland kunnen kinderen urenlang spelen. Ideaal voor een zomerse dag! Met onder andere schommels, wipwappen, speelhuisjes, klim- en klautertoestellen en een bandenzwaai. In de zomer kun je eten en drinken kopen in het winkeltje.

Schoolstraat 17 in Sint-Annaland, speeltuinvrijenblij.nl

Zwierelantijn

Kinderen raken niet uitgespeeld bij Zwierelantijn: de indoorspeeltuin beslaat maar liefst 8000 m2 aan speelplezier. Ze kunnen op ontdekkingstocht in de klimtoestellen en er is een uitkijktoren met een glijbaan, een spookhuis (brrr) en een gigantisch ballenbad.

Zuiverseweg 2 in Aagtekerke, zwierelantijn.nl

Wat zijn de leukste speeltuinen in Zeeland?
Er zijn veel speeltuinen te vinden in Zeeland. De leukste zijn Klok’uus, Pierewiet en Speelpaleis Bambini.
Wat zijn de leukste speeltuinen met kleine kinderen in Zeeland?
Neem kleine kinderen mee naar Speelpaleis Bambini, Pierewiet en het Groene Podium.
Zijn er speeltuinen vlakbij Amadore Hotels?
Zeker, de leukste speeltuinen in Zeeland zijn goed te bereiken vanaf de hotels van Amadore.