fbpx
Welkom bij Amadore
 

Hotel met Pasen

De zon op je gezicht terwijl je met je voeten door de zee waadt. Lammetjes in de wei. Vers gemaaid gras. Zeeland is misschien wel op z’n mooist in het voorjaar! Boek voordelig een hotel met Pasen tussen 2 en 5 april 2021 en geniet van Zeeland op z’n paasbest. Inclusief versbereide paasbrunch natuurlijk.

Vier Pasen in Zeeland

Zeeland is dé plek om het paasweekend te vieren. Met de zee altijd dichtbij en kilometers aan uitgestrekte, schone stranden is het hier heerlijk ontspannen. Trek je schoenen uit en voel het frisse zeewater aan je voeten. Zoek schelpen en zeesterren, bouw een fort met de kinderen of ga picknicken in de duinen.

Daarna de fiets pakken en de opbloeiende natuur in. Mekkerende lammetjes, konijntjes en hazen die over akkers huppen, de geur van vers gemaaid gras: als dat geen paasgevoel is! En dan de gezellige dorpjes en stadjes waar altijd iets te beleven valt, corona of niet. Een bolus halen op de markt, winkeltjes kijken en koffiedrinken op een sfeervol plein.

Hotelaanbiedingen Pasen

Amadore heeft aantrekkelijke hotelarrangementen met Pasen. Inclusief driegangenmenu, uitgebreid ontbijtbuffet en een rijkgevulde paasbrunch op Goede Vrijdag, eerste of tweede paasdag. Het is een feestweekend, dus we genieten maximaal!