fbpx
Welkom bij Amadore
 

Boutique Hotel Jersey

In het bruisende centrum van Goes, dé winkelstad van Zeeland, ligt Boutique Hotel Jersey.

Meer Boutique Hotel Jersey:

Boutique Hotel Jersey

“Boutique Hotel Jersey is centraal gelegen aan het marktplein van de stad, tussen het winkelgebied met de jachthaven, cafés en buitenterrassen. Boutique Hotel Jersey is onlangs gerenoveerd en heeft een compleet nieuw concept.

Kamers en faciliteiten

Het hotel beschikt over 30 luxe kamers met vele faciliteiten, zoals koffie- en theefaciliteiten, een zithoek, een flatscreen-tv, een audio-Bluetooth-systeem en een prachtig uitzicht over de markt of uitzicht op de binnentuin met balkon! Bovendien beschikken de kamers over een badkamer die is ingericht met een toilet, (inloop) douche en föhn. Toe aan ontspanning? Maak als hotelgast gratis gebruik van ons nieuwe wellnesscentrum met een binnenzwembad, sauna en stoombad.

Restaurants in Goes

’S Middags en s ’avonds kun je terecht in ons geweldige Grand Café met een heerlijk à-la-cartemenu! Wil je ’s avonds een potje jeu de boulen of je eigen vlees bereiden aan indoorbarbecuetafels? Dan kun je terecht bij Het Postkantoor, gelegen naast Boutique Hotel Jersey.

Omgeving

De omgeving van Goes heeft veel te bieden. Geniet van de prachtige natuur of dorpen rondom Goes, of de steden Middelburg en Vlissingen, die binnen 30 minuten te bereiken zijn.

Onze slogan is: “De Mooiste tijd is tijdloos”… en dat is niet voor niets, want jij bent het waard om te genieten!”

Neem gerust contact met ons op!

info@boutiquehoteljersey.nl  |   T +31(0)118 415