fbpx
Welkom bij Amadore
 

Hotel arrangementen

Kijk hieronder voor onze hotel arrangementen

Hotel arrangementen

Arrangementen Grand Hotel Arion

Heerlijk genieten bij Grand Hotel Arion, direct aan zee in Vlissingen, biedt luxe en comfort met internationale allure. Op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland, met strand en getij aan uw voeten kijkt u uit over de monding van de Westerschelde en de Noordzee, met continue veranderende vergezichten van natuur en scheepvaart. Een unieke locatie voor ontspanning, gezelligheid en inspiratie en ideaal voor het verder ontdekken van alles wat het prachtige Walcheren te bieden heeft.

Klik hier voor de arrangementen van hotel Arion

Arrangementen Hotel de Kamperduinen

Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, tussen de Stormvloedkering, het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen u een oase van rust, gezelligheid, ontspanning en comfort. Met de uitgebreide overnachtingsmogelijkheden in de ruime en luxe kamers, de Wellness & Beauty van A-thermen en het sfeervolle restaurant kunt u in De Kamperduinen volledig ontspannen.

Klik hier voor de arrangementen van hotel de Kamperduinen

Arrangementen Hotel Arneville

Middelburg, de gezellige hoofdstad van Zeeland binnen handbereik met het gemak van gratis parkeren, vlakbij CS en op loopafstand gratis gebruik van uitgebreide sport en sauna faciliteiten; dat is sinds jaar en dag Hotel Arneville. Al decennia een welbekende uitvalsbasis voor zowel een privé als zakelijk onbezorgd verblijf.

Hotel Arneville beschikt over een sfeervol à la carte restaurant. Ook zijn er een ruime lounge en bar, diverse zalen voor feesten & partijen en een modern en ruim buitenterras waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten na een ontspannen of drukke dag.

Klik hier voor de arrangementen van hotel Arneville