fbpx
Welkom bij Amadore
 

Arion wint bronze award!

Amadore Hotel Restaurant Arion is de winnaar van de bronze award in de strijd om de landelijke titel 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar'.

Op een schaal van 0 tot 5 heeft het Arion een 4,79 behaald en hiermee het brons binnengesleept.

Van de kiezers hebben wij een aantal mooie motivaties ontvangen. Enkele motivatie van kiezers voor Amadore Hotel Restaurant Arion:

  • “Perfecte ligging met fraai uitzicht op de Westerschelde. Prima bereikbaar. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Excellente keuken, goed en vlotte bediening in het restaurant.”
  • “Top locatie. Grote parkeerplaats achter het hotel, lekker eten. Bij mooi weer op het terras.”
  • “Mooie locatie gelegen aan de Boulevard in Vlissingen. Ruime vergaderzalen en de lunch is erg persoonlijk en goed verzorgd.”

De nationale nominatiecampagne Beste Vergaderlocatie van het Jaar wordt georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS.

Vergaderen aan zee

De rustige ligging, het unieke uitzicht, de perfecte bereikbaarheid. Redenen genoeg om Amadore Hotel Restaurant Arion In Vlissingen te kiezen om te vergaderen, maar ook voor zakelijke meetings, seminars, recepties, feesten & partijen en diners op niveau.

De zalen van Amadore Hotel Restaurant Arion hebben flexibele wanden. Door te schuiven met deze wanden worden de losse zalen in een handomdraai omgetoverd naar één grote zaal.In de multifunctionele zalen zijn een grote variëteit aan opstellingen mogelijk. De ruimtes zijn geschikt voor zowel een intieme vergadering als grotere partijen. De 5 multifunctionele zalen hebben een capaciteit tot maximaal 250 personen in vergaderopstelling en tot wel 600 personen voor een receptie of bedrijfsfeest.