fbpx
Welkom bij Amadore
 

Vier zomer 2021 in Zeeland!

Die eerste duik in zee. Friet eten aan het strand. Een ijsje halen en struinen door stadjes. Op fietstocht door duinen en bossen. En dat altijd met die heerlijke Zeeuwse zon op je bol… Lees de tips voor zomer 2021 in Zeeland!

Tips voor de zomervakantie in Zeeland

Tijdens de zomer in Zeeland is van alles te doen en beleven! Flaneer door het mondaine Domburg en haal een ijsje bij Grand Café Domburg. Waan jezelf aan de Costa Brava, gewoon aan de boulevard in Vlissingen. Struin op je teenslippers door de gezellige straten van Goes en Middelburg en ontdek leuke winkeltjes en markten.

De natuur in? Ga dan naar een van de vele stranden in Zeeland, van gezellig druk tot heerlijk rustig. Ontdek de provincie per fiets en maak een mooie fietstocht langs dijken, een eeuwenoud fort of bruggen. Ga suppen of huur een bootje op het Veerse Meer. Of loop een mooie wandelroute in Zeeland.

Bucketlist voor de Zeeuwse zomer

Meer inspiratie nodig? Ontdek waar je de beste zonsondergang vindt, welke plaatsen je moet zien en welk terras je sowieso moet pakken. Bekijk de 11 dingen om te doen in Zeeland in de zomer.

Bekijk ook de tips voor een weekje Zeeland, midweek Zeeland of een weekend in Zeeland.