fbpx
Welkom bij Amadore
 

Zakelijk

Amadore biedt vele mogelijkheden voor u als zakelijke klant, wij zullen u volledig ontzorgen zodat u kan doen waar u voor gekomen bent: ZAKEN!

Zalen, Boardrooms, Vergaderen, Congressen, Seminars, Trainingen, Meerdaagse trainingen, Brainstormsessies, Theater-opstelling, Cabaret-opstelling, Diner-opstelling, U-vorm opstelling, Corporate rates, Relatie-evenementen, Product-presentaties, Teambuilding, Zakelijke borrel, Bedrijfsuitjes, Personeelsfeesten, Workshops.

 

Huur een kantoorkamer

Amadore Arneville is een sfeervol hotel met een nieuw kantoorconcept. Speciaal voor medewerkers en ondernemers die anders dan thuis willen werken bieden wij een andere mogelijkheid. Huur een kantoorkamer! Geheel ingericht met toilet, bureau en koffie en thee faciliteiten. Als ondernemer kun je hier huren wat je nodig hebt!

Huur een kantoorkamer

Coronaproof vergaderen?

Op zoek naar een locatie of manier voor uw meeting waar iedereen zich veilig bij voelt? Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte en veilige oplossing!

Vergaderen en ontmoeten doen we momenteel even anders: niet te veel mensen in één ruimte en op een gepaste afstand van elkaar. Ons team veel waarde aan de hygiënemaatregelen. Daarnaast zijn al onze locaties verdeeld in verschillende zones en zijn er duidelijke looproutes aangebracht.

Coronaproof vergaderen

Zaal huren?

In de multifunctionele zalen van Amadore – In Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen – is een grote variëteit aan opstellingen mogelijk. De ruimtes zijn geschikt voor zowel een intieme vergadering als grotere partijen. Door te schuiven met flexibele wanden worden de intieme ruimtes in een handomdraai omgetoverd naar een grote zaal.

Alles is mogelijk!

Bedrijfsuitje

Amadore organiseert de beste bedrijfsuitjes voor ú. Wij gaan voor maatwerk. Met veel plezier nemen we u alle zorgen omtrent uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in Zeeland uit handen. Amadore inventariseert uw wensen en levert vakwerk. Entertainment, vervoer, catering en hotelverblijf; onze afdeling Sales kent de succesfactoren, zodat u samen met uw werknemers compleet zorgeloos kunt genieten!

Alles is mogelijk!

Zakelijke Borrel

Een goed georganiseerde zakenborrel kan de perfecte tool zijn om uw zakelijke relaties nog beter aan u te binden. Amadore Hotels & Restaurants Zeeland gaat én staat voor service, kwaliteit en sfeer op de mooiste locaties. Met hotels, restaurants en cafés in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen heeft u volop keuze. Wij regelen alles tot in de puntjes!

Goes geregeld!
Hotelkamer in Stadshotel Goes.

Corporate Rates

Wilt u uw werknemers voor langere tijd in een van onze hotels in Zeeland onderbrengen? Zakelijke contacten die u goed verzorgd in Zeeland wilt laten verblijven? Afhankelijk van het aantal zakelijke boekingen per jaar is het mogelijk gebruik te maken van onze Corporate Rates. Amadore biedt scherpe tarieven!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl

Teambuilding in Zeeland

Zeeland is dé provincie om inspanning en ontspanning doeltreffend te combineren. Vanuit de Amadore hotels en restaurants verzorgen wij tot in de puntjes uw teambuilding activiteit. Wilt u zeilen op zee? Een Segway-tocht? Zweefvliegen? Alles is mogelijk!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl