Welkom bij Amadore
 

Zakelijk

Amadore biedt vele mogelijkheden voor u als zakelijke klant, wij zullen u volledig ontzorgen zodat u kan doen waar u voor gekomen bent: ZAKEN!

Amadore Zakelijk

Amadore biedt vele mogelijkheden voor u als zakelijke klant!

Zo zijn erbij meerdere vestigingen, verschillende soorten zalen en boardrooms beschikbaar. Alle zalen bieden een grote aan variëteit en opstel mogelijkheden. Deze kunnen dus gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden.

Wilt u zelf, uw medewerkers of zakelijke contacten voor langere periode in één van de Amadore vestigingen laten verblijven? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze corporate rates.

Ons Sales team zal flexibel inspelend op uw wensen daarmee hopen wij de juiste creatieve invulling op maat te kunnen leveren en dit tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Dus kortom alles is mogelijk binnen Amadore: van een korte vergadering met lunch en een afsluitend diner tot een meerdaags congres, zakelijke borrel met bijv. live entertainment, bedrijfsuitjes met als onderdeel teambuilding-activiteiten op het strand of een leuke workshop, corporate contract of deelname aan één van de huis businessclubs.

Zalen, Boardrooms, Vergaderen, Congressen, Seminars, Trainingen, Meerdaagse trainingen, Brainstormsessies, Theater-opstelling, Cabaret-opstelling, Diner-opstelling, U-vorm opstelling, Corporate rates, Relatie-evenementen, Product-presentaties, Teambuilding, Zakelijke borrel, Bedrijfsuitjes, Personeelsfeesten, Workshops.

 

Zaal huren?

In de multifunctionele zalen van Amadore – In Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen – is een grote variëteit aan opstellingen mogelijk. De ruimtes zijn geschikt voor zowel een intieme vergadering als grotere partijen. Door te schuiven met flexibele wanden worden de intieme ruimtes in een handomdraai omgetoverd naar een grote zaal.

Alles is mogelijk!

Bedrijfsuitje

Amadore organiseert de beste bedrijfsuitjes voor ú. Wij gaan voor maatwerk. Met veel plezier nemen we u alle zorgen omtrent uw bedrijfsuitje of personeelsfeest in Zeeland uit handen. Amadore inventariseert uw wensen en levert vakwerk. Entertainment, vervoer, catering en hotelverblijf; onze afdeling Sales kent de succesfactoren, zodat u samen met uw werknemers compleet zorgeloos kunt genieten!

Alles is mogelijk!

Zakelijke Borrel

Een goed georganiseerde zakenborrel kan de perfecte tool zijn om uw zakelijke relaties nog beter aan u te binden. Amadore Hotels & Restaurants Zeeland gaat én staat voor service, kwaliteit en sfeer op de mooiste locaties. Met hotels, restaurants en cafés in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen heeft u volop keuze. Wij regelen alles tot in de puntjes!

Goes geregeld!

Corporate Rates

Wilt u uw werknemers voor langere tijd in een van onze hotels in Zeeland onderbrengen? Zakelijke contacten die u goed verzorgd in Zeeland wilt laten verblijven? Afhankelijk van het aantal zakelijke boekingen per jaar is het mogelijk gebruik te maken van onze Corporate Rates. Amadore biedt scherpe tarieven!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl

Teambuilding in Zeeland

Zeeland is dé provincie om inspanning en ontspanning doeltreffend te combineren. Vanuit de Amadore hotels en restaurants verzorgen wij tot in de puntjes uw teambuilding activiteit. Wilt u zeilen op zee? Een Segway-tocht? Zweefvliegen? Alles is mogelijk!

Vraag een offerte aan! Mail sales@amadore.nl