fbpx
Welkom bij Amadore
 

Weekendje Vlissingen

Een weekendje Vlissingen is altijd een goed idee. Met het strand aan je voeten geniet je van rust én stadse gezelligheid – en flaneer je over de mooiste en langste boulevard van Nederland.

Doe je een weekend Zeeland, dan is Vlissingen een geweldige uitvalsbasis. Vlissingen ligt direct aan zee en heeft een heerlijk strand. Hier is het onbeperkt flaneren over de boulevard, genieten van het uitzicht op zee – de schepen varen hier heel dicht langs de kust – en terrasjes pakken in de zon. Who needs Ibiza als je Vlissingen hebt?

Ook de binnenstad is de moeite waard. Bezoek de Vissershaven, de Oude Markt en de omliggende winkelstraten. Pal achter de boulevard vind je de grote bioscoop CineCity.

Weekendje weg in een hotel in Vlissingen

Waar kun je beter verblijven in Vlissingen dan in een hotel aan de boulevard? Hotel Arion biedt luxe en comfort met internationale allure. Boek een hotelkamer met zeezicht en geniet van adembenemend uitzicht op zee. Mooier wordt een weekendje Zeeland niet.

Boek een kamer in Hotel Arion

Tips voor een weekend Vlissingen

  • Flaneer over de boulevard, langs het strand, de Gevangentoren en het standbeeld van Michiel de Ruyter, die in Vlissingen geboren werd.
  • Wandel naar Dishoek, zo’n drie kwartier lopen vanaf Vlissingen. Lunchen of dineren doe je vervolgens het beste bij Grand Café Blur aan het plein in Dishoek.
  • Plof op het terras van Restaurant Arion, waar je ruime keuze hebt uit verse gerechten en verfrissende drankjes. Zin in sushi? Dan moet je bij Next zijn, direct naast Arion!
  • In Panorama Walcheren vind je de grootste schilderijen van Zeeland. Met geschilderde kustzichten van het eiland Walcheren, op doeken tot wel veertig meter lang. Bijzonder!
  • Eet een visje in de Vissershaven en geniet van het schilderachtige uitzicht op stad en zee.
  • Kom meer te weten over helden, zeeslagen, de Gouden Eeuw en andere zeeverhalen in het Zeeuws maritiem muZEEum. Leuk voor kinderen!

Shoppen doe je het beste in de Walstraat, de St. Jacobsstraat, de Oude Markt en de overdekte winkelstraat de Lange Zelke.

Weekend Zeeland

Het voordeel van Zeeland is dat je in een paar dagen de hele provincie kunt verkennen. Een groot deel, in ieder geval. Ga op tour langs strand, bos, gezellige winkelsteden, duingebied, havens en natuurlijk de zee. Er is van alles te ontdekken! Bekijk 11 dingen om te doen in Zeeland.

Wat is er te doen tijdens een weekendje in Vlissingen?
Geniet van het prachtige strand in Vlissingen, neem plaats op een van de terrassen en maak een wandeling over de boulevard.
Wat kost een overnachting in een hotel in Vlissingen?
De prijs van een hotelkamer varieert per kamer en de gekozen periode. Bekijk onze website voor de actuele prijzen.
Wat is de locatie van Hotel Arion in Vlissingen?
Hotel Arion in Vlissingen ligt op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland. Het hotel bevindt zich direct aan zee.