MENU
Direct boeken

Terrasje pakken in Zeeland?

Amadore staat voor ontspanning. En wat is er beter dan een terrasje pakken op de mooiste plekken van Zeeland? Met cafe-restaurants in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen is de keuze reuze! Met altijd weer dat mooie Zeeland als decor.

Vlissingen

Op de mooiste zichtlocatie van Zeeland heeft Amadore meerdere terrassen: bij het Hotel Restaurant Arion, café-restaurant Stefano's en café-restaurant Raymondo kunt u kiezen uit heerlijke zitjes of een van de loungebanken. Met altijd weer dat schitterende zicht op het Badstrand, de monding van de Westerschelde en de Noordzee!


Hangterras - Amadore Hotel Restaurant Arion

Amadore Hotel Restaurant Arion


Amadore Café Restaurant Stefano's

Goes

Centraal op de Grote Markt in Goes bij Jersey en naast het terras aan de voorzijde ook een sfeervolle TerrasTuin aan de achterzijde van Het Postkantoor.


Amadore Café Restaurant Het Postkantoor


Amadore Café Restaurant Jersey

Middelburg

Arneville, aan de rand van het centrum van Middelburg, heeft een sfeervol terras waar het goed toeven is! Zowel zakelijk als privé kunt u hier optimaal genieten van een hapje en een drankje.


Amadore Hotel Restaurant Arneville

 

Kamperland

Overdekt, verwarmd en in de zomer het dak eraf: het terras van De Kamperduinen is onovertreffelijk! Op 300 meter van het Banjaardstrand en pal naast heerlijke fietsroutes is het een plek om steeds weer naar terug te komen.


Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen