fbpx
Welkom bij Amadore

Schone Zeeuwse stranden 

Niet alleen heeft Zeeland de meeste zonuren, maar ook vindt u hier de mooiste en schoonste stranden, langs de kustlijn van meer dan 600 km. Geen Zeeuwse plaats ligt verder dan 17 km van de kust. De Zeeuwse stranden zijn overal dichtbij!


Vlissingen

Voor de boulevard ligt het Badstrand, bekroond met een Blauwe Vlag. Geliefd bij Vlissingers en toeristen. Hier is het heerlijk flaneren en vertoeven en u kunt in de gezellige en sfeervolle café’s en restaurants aan de Vlissingse boulevard terecht voor een hapje en een drankje.

Domburg
Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. Van oudsher is dit historische stadje een kuuroord vanwege het heilzame zeeklimaat en de schone omgeving. Hier vindt u prachtig duingebied en het brede zandstrand dat bekend staat om zijn karakteristieke paalhoofden en dat talloze malen is bekroond met een Blauwe Vlag!

Dishoek
Ook het brede strand van Dishoek ligt achter hoge duinen. Geniet van zwemwater van uitstekende kwaliteit, een prachtig uitzicht, de langsvarende schepen, en het gezellige plein met terrassen!

Zon, zee en schone stranden. Dit maakt een vakantie in Zeeland zo uniek!