fbpx
Welkom bij Amadore
 

Restaurant Arion
Vlissingen Boulevard

Met steeds weer dat unieke decor van de zee ervaart u op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland de wereldse allure en charme van Restaurant Arion; wat een uitzicht!

Restaurant Arion

Werelds Zeeuws

Met steeds weer dat unieke decor van de zee ervaart u op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland de wereldse allure en charme van Restaurant Arion; wat een uitzicht! De sfeervolle serre en diverse buitenterrassen zorgen ervoor dat u zowel binnen als buiten van deze unieke locatie kunt genieten. Op ieder moment van de dag kunt u een keuze maken uit klassieke gerechten en Zeeuwse seizoenspecialiteiten. De gastvrije brigade van Arion staat klaar om uw smaakpappillen in een sfeervolle en gastvrije omgeving te verwennen.

Stoer Vlissingen

Stoere stad van grootse zeehelden en bedrijvige scheepvaart, hier eindigen zowel de snelweg als de treinrails. Havenstad Vlissingen en omgeving is een uniek stukje Zeeland. Want de wereld eindigt hier niet, maar biedt altijd nieuwe vergezichten.

Een wandeling over de boulevard of het strand met tussendoor een fijn terrasmoment zowel binnen als buiten, met de altijd spectaculaire zeevaart op schelpworpafstand. Een stadswandeling rond de binnenhavens en het historisch centrum, langs de Westerschelde of aan de andere kant de start van de eindeloze stranden, duinen en bossen van Walcheren.

En natuurlijk al die andere unieke plekken van wat mooi Zeeland te bieden heeft. Amadore informeert u graag over fietsverhuur, wandelroutes en andere specifieke toeristische wensen.

U kunt nu ook eten afhalen bij Restaurant Arion. Op deze pagina leest u meer over eten afhalen en kunt u direct bestellen.

Reserveer uw tafel

Adres

Amadore Hotel Restaurant Arion
Boulevard Bankert 266
4382 AC Vlissingen

Contact

arion@amadore.nl
T +31(0)118 410 502

Openingstijden

Maandag 10:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 22:00 uur
Woensdag 10:00 – 22:00 uur
Donderdag 10:00 – 22:00 uur
Vrijdag 10:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 22:00 uur
Zondag 10:00 – 22:00 uur

Menukaart

Drankenkaart