Welkom bij Amadore
 

Grand Café Stefano’s
Vlissingen Boulevard

Bij Stefano's ga je naast het spectaculaire uitzicht gewoon voor lekker eten in een ongedwongen warme sfeer.

Grand Café Stefano’s

Bij Stefano’s ga je naast het spectaculaire uitzicht gewoon voor lekker eten in een ongedwongen warme sfeer. Met de prachtige serre en fijne terrassen is het ieder seizoen goed toeven. Voor heerlijke grill-klassiekers tot uiteraard Zeeuwse visspecialiteiten en gewoon lekkere hapjes zit je bij Stefano’s altijd goed.

De unieke bovenverdieping met altijd weer dat spectaculaire uitzicht kan compleet aan uw wensen worden aangepast voor een feestje voor iedere gelegenheid of zakelijke bijeenkomst. Van borrel tot diner, van kinderfeestje tot gezellige lunch.

Zakelijk aan Zee

Stefano’s biedt ook volop mogelijkheden voor een zakelijke borrel, kleine vergadering of een zakelijk diner of lunch. De modern ingerichte zaak, met een unieke bovenverdieping, kan compleet naar uw wensen worden aangepast! Neem contact op met Amadore Sales voor een offerte op maat.

Voor de niet zakelijk klant hebben wij uiteraard ook veel mogelijkheden een trouwfeest, kinderpartijtje of een viering van een jubileum of verjaardag dit alles is mogelijk bij café restaurant Stefano’s.

Adres

Amadore Grand Café Stefano’s
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Contact

stefanos@amadore.nl
T +31(0)118 418 019

Openingstijden

Vanwege winter gesloten.