fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand Café MarktCafé Restaurant Middelburg

Sfeervol grandcafé met groot terras in hartje Middelburg, op het mooiste plekje van de stad: aan de Markt, met uitzicht op het stadhuis.

Marktcafe Terras op de Markt Middelburg

Restaurant aan de Markt in Middelburg

Een hapje en een drankje, koffie met een wafel of uitgebreid lunchen of dineren: bij Grand Café MarktCafé ben je de hele dag welkom voor een moment van ontspanning. Neem plaats op het grote, gezellige terras met uitzicht op het stadhuis of laat je verrassen door het classy interieur.

Eten in hartje Middelburg

Al sinds de zestiende eeuw komt de plaatselijke bevolking van Middelburg samen op het marktplein voor markt en handel, om na gedane zaken de dag af te sluiten in het café. Te midden van die eeuwenoude panden en stadse gezelligheid geniet je bij Grand Café MarktCafé van een uitgebreide kaart. Belegde broodjes, burgers, frisse salades, pasta en pizza’s – of ga je liever voor een pannenkoek? Ook is er een uitgebreide borrelkaart.

Reserveer een tafel

MarktCafe Restaurant in Middelburg

Dagje Middelburg

Grand Café MarktCafé is niet te missen tijdens een bezoek aan Middelburg. Koffie met een wafel tijdens een stadswandeling of dagje shoppen, lunchen na een ochtendje museum, uitrusten na het beklimmen van de Lange Jan of een pannenkoek met de kinderen: bij het MarktCafé kom je tot rust midden in de gezelligheid. Met altijd dat grandioze uitzicht op het stadhuis, dat wordt gezien als een van de mooiste monumenten van Nederland.

Vakantie in Middelburg

Dwaal langs de grachten, de statige panden uit VOC-tijd, de Lange Jan en de Kuiperspoort, een van de mooiste hofjes van Middelburg. In de schilderachtige straatjes zitten bekende winkels, hippe conceptstores en delicatessenzaken waar je altijd wel iets leuks kunt vinden.

Eropuit in de omgeving? Middelburg ligt vlak bij Vlissingen, Zoutelande en Domburg. Ontdek 10 leuke activiteiten om te doen en bekijk de tips voor een vakantie in Zeeland. Ga bijvoorbeeld wandelen in Zeeland of kies een mooie fietsroute uit.

Adres

Amadore Restaurant MarktCafé
Markt 17
4331 LJ Middelburg

Contact

marktcafe@amadore.nl
+31(0)118 855 451

Openingstijden

Maandag 10:00 – 23:00 uur
Dinsdag 10:00 – 23:00 uur
Woensdag 10:00 – 23:00 uur
Donderdag 10:00 – 23:00 uur
Vrijdag 10:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10:00 – 23:00 uur
Zondag 10:00 – 23:00 uur