fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand café Blur
Dishoek

Onder aan de duinen, op het gezellige plein van Dishoek vindt u het unieke Grand Café Blur. Hier draait alles om sfeervol en culinair genieten met voor ieder wat wils!

Grand Café Blur

Geniet bij Blur!

Onder aan de duinen, op het gezellige plein van Dishoek vindt u het unieke Grand Café Blur. Hier draait alles om sfeervol en culinair genieten met voor ieder wat wils! Een lekkere lunch na een uitgebreide strandwandeling, een gezellige borrel of heerlijk diner. Even een drankje en gelijk brood, lekkere olijfolie en wijn halen voor straks. Het enthousiaste Blur team ontvangt u graag sfeervol binnen of lekker buiten. Met op zondag altijd gezellige optredens!

Over Blur

Ik woon hier, leef hier, geniet hier en maak hier de mooiste dingen mee. Maar ik vloog ook de wereld over en genoot daar van dingen die ik op mijn eigen plekje nooit terug zag.

De warmte van begroeting, de passie voor het behalen van een doelstelling; klein of groot, gasten verwennen met lekker eten en een vriendelijk woord. De liefde van de Italiaan over zijn pizza, de toewijding van de Thai voor zijn curry. Momenten van samen zijn, delen en leven! Iedere dag weer met passie en toewijding.

Vertrouwen op elkaar. Geen “voor wat, hoort wat” mentaliteit. ‘Stugge Zeeuwen’ zeggen ze soms over ons. Ik ken ze niet, wel ken ik volharding en vasthoudendheid.

Met Blur willen we net dat beetje meer doen. Met een team van jonge frisse mensen met volharding en vasthoudendheid, met dezelfde passie. Mensen blij maken!

Blur! Vervangen, vervagen en vertroebelen van het bestaande beeld. Net even anders, net even beter. En net even verrassender. We hopen dit met jullie te delen. Geniet van Blur!

De naam Blur is met zorg gekozen. Blurren verwijst naar de ontwikkeling dat je in een winkel of café verschillende andere activiteiten onder kunt brengen. Bij Blur kunt u in de Bakery heerlijk vers brood afhalen, ook glutenvrij! Lekkere olijfolie of een mooie flesje wijn voor straks? Bij Blur kan dat.

Reserveer uw tafel

Adres

Amadore Grand Café Blur
Kaapduinseweg 28
4371 NP Koudekerke

Contact

blur@amadore.nl
+31 118 855 114

Openingstijden

Maandag 10:00 – 21:00 uur
Dinsdag 10:00 – 21:00 uur
Woensdag 10:00 – 21:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 21:00 uur
Zondag 10:00 – 21:00 uur

 

Menukaart

Drankenkaart