fbpx
Welkom bij Amadore
 

Grand Café Blur
Dishoek

Onder aan de duinen, op het gezellige plein van Dishoek, ligt Grand Café Blur. Hier draait alles om sfeervol en culinair genieten!

Interieur van Grand Cafe Blur in Dishoek.

Geniet bij Grand Café Blur

Bij Grand Café Blur kun je terecht voor een lekkere lunch na een strandwandeling, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En daarna in de Bakery een vers brood, smaakvolle olijfolie en een fles wijn halen. Het enthousiaste Blur-team ontvangt je graag sfeervol binnen of buiten op het terras. Met op zondag altijd gezellige optredens!

Interieur van Grand Cafe Blur in Dishoek.

Passie voor eten én mensen

Blur is een restaurant in Koudekerke, aan het plein in Dishoek. Blur staat voor net even anders, net dat beetje meer en verrassender. Blurren is het vervagen en vertroebelen van het bestaande beeld. Hier geen ‘stugge Zeeuwen’ met een ‘voor wat hoort wat’-mentaliteit, maar gepassioneerde mensen met volharding en vasthoudendheid.

Mensen blij maken, daar gaan we voor bij Blur. We lieten ons inspireren door ervaringen over de hele wereld. De liefde van de Italiaan voor zijn pizza, de toewijding van de Thai voor zijn curry. De warmte van begroeting, het verwennen van gasten met lekker eten en een vriendelijk woord. Momenten van samen zijn, delen en leven! Dat doen we iedere dag weer met passie en toewijding in ons restaurant.

Wijnkast van Grand Cafe Blur in Dishoek.

Winkel met olijfolie en wijn

Naast een restaurant vind je bij Blur een Bakery met heerlijk versgebakken brood (ook glutenvrij), olijfolie en mooie flessen wijn. Laat je verrassen door het assortiment aan culinaire geschenken.

Reserveer een tafel

Vakantie in Zeeland

Bekijk de mooiste hotels in Zeeland en boek een heerlijk ontspannen vakantie. Ga je voor een hotel aan zee in Vlissingen, wil je een uitgebreide wellness bij het strand in Kamperland of zit je graag vlak bij de gezelligheid van Middelburg?

Ontdek 10 leuke activiteiten om te doen en bekijk de tips voor een vakantie in Zeeland. Ga bijvoorbeeld wandelen in Zeeland of kies een mooie fietsroute uit.

Adres

Amadore Grand Café Blur
Kaapduinseweg 28
4371 NP Koudekerke

Contact

blur@amadore.nl
+31 118 855 114

Openingstijden

Maandag 10:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 22:00 uur
Woensdag 10:00 – 22:00 uur
Donderdag 10:00 – 22:00 uur
Vrijdag 10:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 22:00 uur
Zondag 10:00 – 22:00 uur


Wat zijn de openingstijden van Grand Café Blur?
Grand Café Blur is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur.
Waar bevindt Grand Café Blur zich?
Grand Café Blur is te vinden aan de Kaapduinseweg 28 in Koudekerke.
Wat is het menu van Grand Café Blur?
Het menu bestaat uit lunch-,diner-, en borrelgerechten.