fbpx
Welkom bij Amadore
 

Overnachten Zeeland: dit zijn de mooiste locaties

Je hebt er de meeste zonuren en het strand is altijd dichtbij: Zeeland is dé vakantieprovincie van Nederland. Maar waar te overnachten in Zeeland? De hotels van Amadore bieden ruime keuze, van Vlissingse flair tot het ontspannen Kamperland.

Overnachten in Vlissingen aan zee

Vanuit je bed hoor je het ruisen van de zee: het strand kán niet dichterbij! Hotel Arion ligt aan de boulevard in Vlissingen, binnen een minuut sta je met de voeten in het zand. Met de gezellige strandpaviljoens, voorbijvarende boten en een binnenstad vol leuke winkels is Vlissingen de ideale plek voor een (mini)vakantie. Bewonder als de avond valt vanaf je balkon hoe de lucht boven de zee van helderblauw in rozerood verandert. Een van de mooiste plekken om te overnachten in Zeeland.

Boek een kamer in Hotel Arion

Overnachten in Kamperland, vlak bij het strand

Een viersterrenhotel met uitgebreide wellness. Vlak bij het strand, het Veerse Meer en een van de zeven wereldwonderen uit de moderne tijd, de Deltawerken. Kilometers aan rustige, schone stranden om te wandelen – en met de fiets zit je zo in het mooie Veere en Domburg. Hoe druk je dagelijkse leven ook is, in hotel De Kamperduinen zit je binnen no-time in de vakantiesferen. Telefoon op vliegtuigstand en genieten maar!

Boek een kamer in Hotel De Kamperduinen

Overnachten in Middelburg

Middeleeuwse kerken en panden, sfeervolle pleinen en hofjes, de Lange Jan die fier boven de stad uittorent: Middelburg voelt alsof je een schilderij bent binnengestapt. Te midden van de historie vind je hippe winkels en gezellige horeca. Viersterrenhotel Arneville ligt op zo’n tien tot vijftien minuten lopen van de binnenstad. Na een dag eropuit is het hier heerlijk rustig overnachten.

Boek een kamer in Hotel Arneville

Overnachten in een huisje in Zeeland

Genieten van hotelfaciliteiten, maar wel zelf kunnen koken? Ook dat kan bij Amadore! Boek een 2- of 4-persoons vakantiewoning in Kamperland op De Banjaard. Overdag naar het strand, zwemmen, fietsen of stadjes ontdekken, ’s avonds ontspannen in het sfeervolle huisje. Tv kijken, samen spelletjes doen of je uitsloven in de keuken: heerlijk om je eigen plan te trekken. Zin om buiten de deur te eten? Dan is Hotel Restaurant De Kamperduinen vlakbij – en in de strandpaviljoens kun je terecht voor een frietje.

Boek een vakantiewoning in Kamperland