fbpx
Welkom bij Amadore
 

Kom tot rust in Zeeland, de meest geliefde bestemming in Nederland

Stel je voor: je loopt over het strand, direct langs de zee. Links rollen de golven het strand op, rechts strekt het zand zich uit tot aan de duinen. Je voelt de zon op je gezicht en de frisse wind door je haren. In de verte schitteren de Deltawerken in de zon. Een meeuw vliegt voorbij. Wat een rust… Wat een vrijheid!

Boek vandaag nog een hotelkamer in De Kamperduinen – en voor je het weet is deze strandwandeling realiteit. Vanaf het hotel loop je direct via de duinen naar het Banjaardstrand, het breedste en schoonste strand van Nederland. Ideaal om de gedachten te verzetten en te ontspannen aan zee.

Boek een kamer in De Kamperduinen

Zilte lucht

Zet het raam van de hotelkamer open en adem diep in: die zilte lucht in Zeeland is zuiverend voor lichaam én geest! Tel daar een comfortabel bed met schone lakens bij op en een goede nachtrust is gegarandeerd.

Hotel aan zee in Vlissingen

Vanuit het hotel is het heerlijk wandelen over de boulevard en het strand. Loop naar het standbeeld van Michiel de Ruyter, door de binnenhavens, het historisch centrum en langs de Westerschelde. Zin in een lange strandwandeling? Zet dan koers richting Dishoek en wandel over de stranden en door het duinlandschap van Walcheren.

Ga naar Hotel Arion in Vlissingen

Hotel aan zee in Kamperland

Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen is een oase van rust, gezelligheid, ontspanning en comfort vlak bij het strand. Het viersterrenhotel ligt tussen de stormvloedkering, het Veerse Meer en het Banjaardstrand, op het uiterste puntje van Noord-Beveland in Zeeland. Uitgebreide overnachtingsmogelijkheden in ruime en luxe kamers, de wellness & beauty van A-thermen en het sfeervolle restaurant zorgen voor volledige ontspanning.

Ga naar Hotel De Kamperduinen in Kamperland

Sfeervol hotel in Middelburg

Viersterrenhotel Arneville ligt vlak bij het historische hart van Middelburg. De perfecte uitvalsbasis voor een citytrip dus. Verken de Zeeuwse hoofdstad te voet en wandel langs statige panden en door schilderachtige straatjes. Of huur fietsen bij het hotel en trek eropuit in Walcheren.

Ga naar Hotel Arneville in Middelburg

Zilte zaligheden

Zeeland is wereldberoemd om zijn mosselen en oesters. De zilte smaak brengt je meteen naar de zee! Bij de afhaalservice van Arion in Vlissingen haal je nu een portie oesters voor maar € 12,50. Ook voor andere gerechten kun je terecht bij de restaurants in Vlissingen, Middelburg en Kamperland, van tosti’s tot kipsaté en pizza.

Bekijk de menukaart

Bubbelen

Hoe heerlijk is het om na een dag eropuit ’s avonds in het bubbelbad te stappen? Dat kan in een suite in De Kamperduinen en Arion. Sfeerlicht aan, drankje erbij en bubbelen maar! Liever een kamer zonder bubbelbad? Laat de roomservice een flesje bubbels bezorgen; minstens zo’n luxegevoel.

Afbeelding Hotel Arion

Bekijk de kamers in Hotel Arion

Vlissingen

Afbeelding Hotel De Kamperduinen

Bekijk de kamers in Hotel De Kamperduinen

Kamperland