fbpx
Welkom bij Amadore
 

IJssalon in Domburg

Heerlijk ijs en verse wafels in hartje Domburg

Met warm weer opent onze ijssalon in Domburg haar deuren. Bij Amadore Grand Café Domburg vind je het lekkerste ijs van Zeeland. Kom snel langs en proef het zelf!

IJssalon in Domburg

Wat hoort er bij een zomerse dag? Zon, zee, strand en… ijs natuurlijk! Kom langs bij de ijssalon van Grand Café Domburg en haal een verfrissend ijsje. Je vindt de ijssalon midden in het centrum van Domburg: je zit dus dicht bij de gezelligheid én bij het strand.

Adres en openingstijden
Wijngaardstraat 19
4357 AR Domburg

IJs, wafels en koffie

Vanille, chocolade, aardbei, stracciatella of fris citroen: wat is jouw favoriete ijssmaak? Ongetwijfeld zit er eentje voor je tussen bij de ijssalon. We serveren verschillende soorten huisgemaakt en huisgedraaid ijs. Worden het één, twee of toch drie bolletjes dit keer?

Voor wie liever wat anders wil, is er ook genoeg keuze. Zo serveren we ook verse wafels en een lekkere kop koffie of thee. Het kan allemaal bij de Amadore ijssalon in Domburg!

IJs voor thuis!

Dat kan op aanvraag, stuur een mail naar domburg@amadore.nl of bel naar +31 118 567 989.

Dagje Domburg

Domburg is een van de populairste kustplaatsen van Zeeland. Het strand is breed en schoon en het centrum heeft veel gezellige winkels en horeca. Het stadje leent zich dan ook ideaal als vakantiebestemming. Het water van de zee schijnt hier zelfs helend te werken, daarom mag Domburg officieel ‘badplaats’ heten.

Op zoek naar meer inspiratie voor je verblijf in Zeeland? Bekijk de top 10 dingen om te doen in Zeeland.