fbpx
Welkom bij Amadore
 
Hotelkamer in Arion Hotel in Vlissingen.

Hotelkamer stadszijde

Luxe hotelkamer met schitterend uitzicht over de levendige havenstad Vlissingen. De kamer is voorzien van een groot 2-persoonsbed, met 2.10 lange boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van ligbad of een douche. De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: een minibar, kluisje, flatscreen-tv, zitje en bureau. Op uw kamer kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Bij de incheck krijgt u van het hotel een parkeervergunning, zodat u gratis bij het hotel kunt parkeren. In het sfeervolle restaurant Arion op de begane grond kunt u terecht voor het luxe ontbijtbuffet met live cooking.

Hotelkamer in Arion Hotel in Vlissingen.

Hotelkamer zeezijde met balkon

Luxe hotelkamer aan zeezijde, met balkon. Geniet van het panoramisch uitzicht over de Noordzee en de monding van de Westerschelde. De kamer is voorzien van een groot 2-persoonsbed, met 2.10 lange boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van ligbad met douche. De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: airconditioning, een minibar, kluisje, flatscreen-tv, zitje en bureau. Op uw kamer kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Bij de incheck krijgt u van het hotel een parkeervergunning, zodat u gratis kunt parkeren. In het sfeervolle restaurant Arion op de begane grond kunt u terecht voor het luxe ontbijtbuffet met live cooking.

Hotelkamer in Arion Hotel in Vlissingen.

Junior suite zeezijde met balkon

Junior suite met balkon. Geniet van het panoramisch uitzicht over zee en de monding van de Westerschelde. Deze junior suites zijn ruimer opgezet dan onze standaard zeezijde kamers. Onze thema kamers zijn voorzien van een groot 2-persoonsbed, met 2.10 lange boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van ligbad en douche. De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: airconditioning, een minibar, kluisje, flatscreen-tv, zitje en bureau. Op uw kamer kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Bij de incheck krijgt u van het hotel een parkeervergunning, zodat u gratis kunt parkeren. In het sfeervolle restaurant Arion op de begane grond kunt u terecht voor het luxe ontbijtbuffet met live cooking.

Hotelkamer in Arion Hotel in Vlissingen.

Hotelsuite

Luxe hotelsuite op de vijfde etage met een uniek panoramisch uitzicht over de Noordzee en de monding van de Westerschelde. Deze zeer ruime hotelsuite kamer heeft een aparte living met zithoek, bureau, flatscreen, dvd-speler en airconditioning. Het slaapgedeelte heeft een zeer luxe elektronisch verstelbaar bed, 2,10m lang. Ook de slaapkamer is voorzien van een flatscreen. De modern uitgeruste badkamer heeft een whirlpool , aparte douche en privé sauna. Uiteraard heeft u beschikking over gratis WiFi. Bij de incheck krijgt u van het hotel een parkeervergunning, zodat u gratis kunt parkeren. In het sfeervolle restaurant Arion op de begane grond kunt u terecht voor het luxe ontbijtbuffet met live cooking.

Boek uw verblijf

Reserveer direct een kamer in
één van onze hotels in Zeeland.