fbpx
Welkom bij Amadore
 

Hotelkamers Suites

Hotelkamer in hotel Arneville in Middelburg.

Standaard

Hotelkamer voorzien van een groot 2-persoonsbed, met 2.10 lange boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van ligbad en/of douche. De kamer heeft de volgende faciliteiten; een minibar, kluisje, flatscreen-tv, zitje en bureau.

Hotelkamer in hotel Arneville in Middelburg.

Junior-Suite

De extra ruime Junior Suite is voorzien van een groot tweepersoonsbed, 2.10 lang; het bed bestaat uit twee lossen delen. De moderne badkamer is voorzien van ligbad en/of douche. De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: een minibar, kluisje, flatscreen tv, ruim zit gedeelte en bureau.

Hotelkamer in hotel Arneville in Middelburg.

Studio

De ruime Studio is voorzien van living met zitje, eettafel en bureau, keuken, aparte slaapbadkamer en badkamer. Tevens beschikt de studio over een balkon met een zitje. De moderne badkamer is voorzien van ligbad en/of douche. De keuken beschikt over een eigen inventaris.

Hotelkamer in hotel Arneville in Middelburg.

Suite

De extra ruime Suite is voorzien van een living en een aparte slaapkamer met groot tweepersoonsbed, 2.10 lang; het bed bestaat uit twee lossen delen. De moderne badkamer is voorzien van ligbad en/of douche. De hotelkamer heeft de volgende faciliteiten: een minibar, kluisje, flatscreen tv, zitje en bureau.

Boek uw verblijf

Reserveer direct een kamer in
één van onze hotels in Zeeland.