fbpx
Welkom bij Amadore
 

Florenca haar droomwens is uitgekomen!

De wens van Florence, 13 jaar: Een dag model zijn.

Vertrek Middelburg

In alle vroegte wordt Florence samen met haar moeder opgehaald. Vandaag gaat haar droomwens uitkomen. Ze gaat ervaren hoe het is om een echt model te zijn. Als een goed model wordt ze dan ook
vervoerd in een “limo” . Een totale verassing voor haar. Door vader worden we uitgezwaaid en vertrekken we naar Arnemuiden.

Visagie

Hier worden we ontvangen door Arianne van Belzen. Zij is een echte kunstenaar als het gaat om visagie en make-up. Florence wordt subtiel opgemaakt en haar mooie ogen stralen. We eten een taartje en gaan vervolgens verder naar Bavel.

Shoppen

Hier worden we vriendelijk ontvangen in een prachtige kledingzaak waar we wat te drinken aangeboden krijgen en wederom wat lekkers. Er hangen al 5 leuke setjes klaar voor Florence in haar maat. Maar Florence weet goed wat ze wilt en zoekt zelf in de winkel een geweldig leuk pak uit. Hierna lunchen we met het hele gezelschap en zijn we klaar om naar de volgende locatie te gaan.

Gesprek Rikie

In Eindhoven zijn we beland in het CKE (cultureel centrum). Wij mogen hier gebruik maken van een baletzaal. Florence ontmoet hier Rikie Vos. Zij is vele jaren model geweest en nu eigenaresse van
modellebureau: “Daily models”. Riki vertelt haar vooral het eerlijke verhaal van hoe het leven van een model is geweest voor haar. Ze is overal op de wereld geweest en heeft mooie dingen meegemaakt maar ook zeker heimwee gehad en vervelende dingen meegemaakt. Maar op haar vraag of Florence nu nog steeds model wilt worden is het antwoord volmondig Ja!. Rikie biedt aan haar in te schrijven bij haar modellenbureau en haar op weg te helpen in haar carriere. Florence kan haar geluk niet op. Ook moeder is super blij voor haar. Uiteraard gaat Rikie mee om haar te coachen bij de foto-sessie bij Hylke (proffessioneel model-fotograaf) in Son.

Foto-sessie

Hier aangekomen worden we enthousiast ontvangen in de foto-studio van Hylke. De dames gaan hard aan het werk en worden steeds enthousiaster naarmate ze de resultaten zien. Florence blijkt een natuurtalent. We zouden nog wel een uur door kunnen gaan met zoveel enthousiasme , maar de limo wacht al weer om ons naar de laatste locatie te brengen. Op de markt in Middelburg worden wij opgewacht door Vader en haar twee broers.

Eten op de markt

Het gezin sluit af met een etentje bij Amadore Café Restaurant MarktCafé . Het was lang geleden dat ze samen uit eten waren geweest en genoten volop. Wie weet horen we nog eens van deze mooie Florence als ze op de voorkant van een modeblad staat.

Bedankt voor je medewerking aan de vervulling van de liefste wens van Florence. Mede dankzij jouw inzet is de wensvervulling voor haar en haar familie een heel bijzondere belevenis geworden. Hiernaast vind je een korte impressie van de wensvervulling.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst. Mede door jouw steun worden jaarlijks ruim 600 liefste wensen vervuld. Mede namens deze kinderen, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Make-A-Wish Nederland
www.makeawishnederland.org