MENU
Direct boeken

Catering in Zeeland

Met onze jarenlange ervaring in grote cateringprojecten in Zeeland verzekert u zichzelf met de keuze voor Amadore Catering van een professionele partner. Een feestje thuis? Een etentje of borrel met hapjes in de vertrouwde omgeving van uw eigen bedrijf? Wij weten als geen ander waar het om draait bij catering: service, kwaliteit en grenzeloze gastvrijheid.

Hoogwaardige service

Feesten & partijen op locatie, bedrijfsopeningen, product-introducties en full service evenementen: Amadore Catering is uw partner. Van meedenken over het concept, de opbouw en inrichting,  tot eten & drinken tijdens uw event en uiteraard een gedegen evaluatie achteraf. Onze Amadore gastvrouwen en gastheren nemen u alles uit handen. En natuurlijk ruimen we na afloop van het feest alles voor u op!

Zeeuwse lekkernijen

Dagverse, typisch Zeeuwse lekkernijen, warme en koude brunches en buffetten, Italiaanse specialiteiten, klassieke Hollandse gerechten en een ruim aanbod belegde broodjes…  Het is slechts een greep uit ons culinaire aanbod.

Wilt u iets unieks op tafel om uw gasten écht te verrassen? Onze afdeling Sales overlegt dagelijks met de chef-koks van Amadore om zo steeds weer de hoogst mogelijke kwaliteit te blijven bieden.

Amadore ontzorgt

Uiteraard kunnen we naast het eten & drinken ook entertainment, vervoer en overnachtingen voor u regelen. U bespaart zo tijd én daarmee kosten. Amadore Catering zorgt voor de perfecte voorbereiding van alle zaken die het verschil maken tussen een leuk feestje en een evenement in Zeeland dat uw gasten nog lang bijblijft.