MENU
Direct boeken

Direct een tafel reserveren

Stefano's Vlissingen

Een huisgemaakte hamburger, stevige biefstuk, krachtige mixed grill, botermalse tournedos of de duivels lekkere spare ribs…Welkom bij Amadore Café Restaurant Stefano’s in Vlissingen, dé plek aan zee voor een (h)eerlijk stuk vlees.

Een keer geen zin in vlees? Ga voor verse vis; de gebakken zeetong, Verse Noorse zalmfilet of een huisgemaakte vegetarische lasagne.

Café Restaurant op de boulevard

Stefano’s, aan zee in Vlissingen, staat voor kwalitatief goed uit eten gaan tegen een schappelijke prijs. Een snelle lunch, ambachtelijke saté of mixed grill en volop keuze uit vegetarische en visgerechten. Dus geen plofkip en diepvries, maar eerlijke, en dus heerlijke producten.

Bij café-restaurant Stefano’s draaien we niet om de hete brij heen. U wilt een goede maaltijd; wij serveren u een goede maaltijd. In een vriendelijke en ongedwongen sfeer culinair genieten op de mooiste locatie van Zeeland: de boulevard van Vlissingen. Amadore Team Stefano’s gaat én staat voor smaakbeleving, creativiteit en passie!

Zakelijk aan Zee

Stefano's biedt ook volop mogelijkheden voor een zakelijke borrel, kleine vergadering of een zakelijk diner of lunch. De modern ingerichte zaak, met een unieke bovenverdieping, kan compleet naar uw wensen worden aangepast! Neem contact op met Amadore Sales voor een offerte op maat.

Voor de niet zakelijk klant hebben wij uiteraard ook veel mogelijkheden een trouwfeest, kinderpartijtje of een viering van een jubileum of verjaardag dit alles is mogelijk bij café restaurant Stefano's.

Zeeland in Beeld

Adres

Amadore Grand Café Stefano’s
Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen

Contact

stefanos@amadore.nl
T +31(0)118 418 019

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 12:00 - 22:00 uur
Donderdag 12:00 - 22:00 uur
Vrijdag 12:00 - 22:00 uur
Zaterdag 12:00 - 22:00 uur
Zondag 12:00 - 22:00 uur

 

Inschrijven nieuwsbrief