fbpx
Welkom bij Amadore

Boulevard Vlissingen startpunt zesde editie Runball Rally

Liefhebbers van luxe en exclusieve auto’s kunnen hun hart ophalen want op zondag 9 juni staan er weer mooie machines te blinken op de Vlissingse boulevard. De Runball Rally is dit jaar aan zijn zesde editie toe en start voor de eerste keer vanuit Nederland!

Afgelopen oktober trokken de luxewagens veel publiek toen ze zich in Vlissingen verzamelden voor de ONE DAY TOUR by Runball Rally. Na deze drukbezochte ééndaagse rally is het Amadore gelukt om ze nogmaals uit te nodigen, nu voor de start van de officiële Runball Rally. Vanaf 09:00 zullen de auto’s zich verzamelen aan de Boulevard De Ruyter. Tot 11.00 zullen ze in een line-up te bewonderen zijn. Vanaf 11.00 uur vertrekken de teams aan hun tour van Vlissingen naar Marbella.

Van Vlissingen naar Marbella
Hoewel de naam anders doet vermoeden is deze rally géén race. Exclusieve auto’s, topmodellen, zonnige bestemmingen en onvergetelijke feestjes: dat zijn de ingrediënten van de Runball Rally. Zo’n veertig teams rijden naar de mondaine badplaats Marbella en kunnen dat op eigen tempo via de snelweg of schilderachtige routes doen. Nieuw dit jaar is een bezoek aan het allereerste test circuit van Ferrari en het Enzo Ferrari Museum.

In totaal zal de Runball Rally zeven landen doorkruisen. Vanaf de Vlissingse Boulevard de Ruyter gaat het naar Basel in Zwitserland, om vervolgens via het prachtige Florence, Italië, het Franse Saint-Tropez en Montpellier, en Spaanse steden zoals Valencia en Madrid om op zaterdag 15 juni te eindigen in Marbella. En af te sluiten met een groot feest.

Pinkstermarkt
Na het bewonderen van de bolides is er voor bezoekers de moeite waard een rondje te doen over de jaarlijkse Pinkstermarkt aan de boulevard. De locaties van Amadore zijn deze hele dag geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.

Meer informatie via www.runballrally.com