Welkom bij Amadore

Amadore in de Horeca Top 100

Amadore is gestegen naar plaats 78 in de Horeca Top 100!
Jerry van Zuijlen vertelt in het interview met Misset Horeca over de heropening van Hotel Restaurant De Kamperduinen in oktober, de aankoop van het mooie Grand Café Domburg en Amadore als werkgever. 

Lees het artikel, en meer over de Horeca Top 100 hieronder of via de link:

https://www.missethoreca.nl/horeca/artikel/2019/06/horeca-top-100-2019-nummer-78-amadore-101320859

Horeca Top 100 2019 nummer 78: Amadore

De nachtmerrie van elke horecaondernemer: brand in je bedrijf. Het overkwam Jerry van Zuijlen: Hotel De Kamperduinen in Kamperland ging in oktober 2018 op slot na een grote brand. In oktober dit jaar verwacht Van Zuijlen een vernieuwde versie te kunnen heropenen.

Horeca Top 100 2019 nummer 78: Amadore
Omzet: €18,5 miljoen (€16,8 mln) ↑10,2%
Vestigingen: 11 (10)
Fte: 99
Rapportcijfer: 8
Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 1%

Gelukkig voor het Zeeuwse horecabedrijf vielen er geen gewonden.
Tot zover het dieptepunt voor Amadore. Gelukkig ook veel positief nieuws, waaronder de geweldige zomer van 2018. En Van Zuijlen wist ‘één van de mooiste locaties’ van Domburg aan te kopen: Brasserie Domburg, dat begin 2019 opende als Amadore Grand Café Domburg.

Amadore zegt verder hard te werken aan sfeer op de werkvloer, de samenstelling van de teams, werkplezier en interne communicatie. ‘We zijn niet bang voor personeelstekort. We willen dit jaar de beste werkgever van Zeeland worden. Succes komt van binnenuit. We nemen internationale studenten aan, maar net zo goed herintreders. Ook bieden we onze mensen cursussen en opleidingen aan. Dit zorgt voor doorgroeimogelijkheden, maar verhoogt ook de loyaliteit. Je kunt bij ons binnenkomen als afwasser en doorgroeien in de keuken.’