fbpx
Welkom bij Amadore
 

Amadore gaat vernieuwen!

Food, drinks & fun in onze hippe grandcafés in Zeeland

Samen een balletje gooien op de jeu de boules-baan. Barbecueën aan een gezellige, ronde tafel. Al een Instastory gemaakt bij de graffitimuur? Het Postkantoor in Goes heeft een compleet nieuw, hip jasje – en is hét voorbeeld van hoe Amadore de komende tijd gaat vernieuwen. Wij zetten Zeeland op z’n kop met out-of-the-box-ideeën, inspiratie en nieuwe concepten!

Grandcafés in Zeeland

Voor food, drinks & fun moet je bij Amadore zijn. Dat was altijd al zo natuurlijk, maar de komende tijd tillen we de grandcafés naar een nog hoger level. Ieder grandcafé in z’n eigen stijl, met overal dezelfde topkwaliteit, snelheid en service. 

Personeel dat met je meedenkt. Even een grapje met de barman. Comfortabele stoelen en banken. Een fris drankje in een schoon glas. Versgemalen koffie. Maaltijden van kwaliteit, gemaakt door een gepassioneerde chef kok. Een gezellig terras waar je mooi wegkijkt. Hangplanten. Sfeervolle verlichting. Design dat je thuis ook wel zou willen… Amadore weet als geen ander wat kwaliteit en stijl is. Daar focussen we nóg meer op, om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Nieuw boetiekhotel in Goes

Wie onlangs in Goes is geweest heeft het vast gezien: Jersey aan de Grote Markt wordt flink verbouwd. Binnenkort kun je hier genieten van een prachtig boetiekhotel, op een van de mooiste plekken van Goes, van alle gemakken voorzien (zei iemand zwembad?). Nog even geduld…

Amadore Collection

Amadore gaat verder onder de naam Amadore Collection. Maar no worries: je blijft ons herkennen aan de ‘A’!

Vol frisse energie en nieuwe ideeën gaan wij de zomer in. Zien we je snel?