fbpx
Welkom bij Amadore
 

11x dingen die je wilt doen in de Zeeuwse zomer

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Zand tussen je tenen, de geur van zonnebrandcrème, oppassen dat de meeuwen er niet met je frietje vandoor gaan… Om alvast in de stemming te komen: hierbij 11 dingen die je kunt doen in de zomer in Zeeland.

 1. Op het strand liggen

Deze was makkelijk te raden: wie Zeeland zegt, zegt natuurlijk strand. Ga je voor de populaire stranden of zoek je de rust op? Bekijk de 11 mooiste stranden van Zeeland.

 1. Onbeperkt drankjes doen op het terras

Wat zal het heerlijk zijn om straks weer het terras op te mogen. Wij tippen het terras van Restaurant Arion aan de boulevard in Vlissingen. Zo’n mooi uitzicht op zee vind je niet vaak!

 1. Fietsen door Zeeland

Of je nu twintig of zeventig jaar bent, het is écht een aanrader om Zeeland per fiets te verkennen. Via gezellige stadjes en dorpen, hoeves, kanalen, bruggen en boomgaarden: dit zijn de mooiste fietsroutes in Zeeland. Goed om te weten: bij de Amadore-hotels zijn fietsen en elektrische fietsen te huur.

 1. Suppen op het Veerse Meer

Het Veerse Meer is een groot meer tussen Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland in. Ideaal voor watersport, zoals suppen! Suppen, de afkorting van stand-up paddle, is echt iets wat je in je leven moet hebben gedaan. Heerlijk rustgevend – want zo snel gaat dat supboard niet – en ook nog eens goed voor je lijf. Dus waarom niet op het Zeeuwse water?

 1. Middagje Veere

Een van de mooiste plaatsjes in Zeeland is Veere, een havenstadje van oudsher. Hier is het heerlijk toeven tussen mooie panden, bloemrijke hofjes en schattige winkeltjes. Must-see dus!

 

 1. IJsje halen in Domburg

Het lekkerste ijs van Zeeland vind je in Domburg. Kom langs voor zo’n verfrissend ijsje of ga voor een warme wafel. Bezoek de IJssalon Amadore Grand Café Domburg in het centrum van de stad, vanaf hier zit je zo op het strand.

 1. Michiel de Ruyter spotten in Vlissingen

Oké, voor alléén het standbeeld hoef je hier niet naar af te reizen, maar als je dan toch al op de boulevard in Vlissingen bent, is het mooi meegenomen. Op de boulevard heb je een instant vakantiegevoel.

 1. Wandelen bij Kasteel Westhove

Kasteel Westhove ligt bij Oostkapelle, in het natuurgebied De Manteling. Hier is het prachtig wandelen door zowel bos- als duingebied. Met als eindbestemming het strand natuurlijk.

 1. Dagje Zierikzee

Zierikzee is een verrassend mooie stad met schilderachtige straatjes, gezellige winkels en een fotogenieke haven. Het ritje naar Schouwen-Duiveland meer dan waard! En je pakt meteen een mooi tochtje over de Zeelandbrug óf de Deltawerken (afhankelijk van je route) mee.

 • Ontspannen in de wellness

Al dat gerelax kan behoorlijk vermoeiend zijn… Zonder gekheid: A-thermen is dé wellness in Zeeland. Boek een heerlijke behandeling of massage en je kunt er weer even tegenaan.

 • Zonsondergang kijken op het Banjaardstrand

Neem een maaltijd to go mee, spreid een kleedje uit op het zand en geniet van je diner terwijl de zon langzaam ondergaat. Natuurlijk is de zonsondergang vanaf ieder Zeeuws strand prachtig, maar op de Banjaard is het extra speciaal omdat je over de Deltawerken uitkijkt.

… en dat alles natuurlijk vanuit een sfeervol, luxe hotel in Zeeland.

Na een dag eropuit is het heerlijk ‘thuiskomen’ in het hotel. Schone kamers, zachte bedden, heerlijk eten: dit is vakantie! We hebben verschillende aantrekkelijke arrangementen voor je samengesteld.

Bekijk de arrangementen Hotel Arion in Vlissingen

Bekijk de arrangementen Hotel De Kamperduinen in Kamperland

Bekijk de arrangementen Hotel Arneville in Middelburg

Wat wordt je bestemming: Vlissingen, Kamperland of Middelburg? Dit zijn onze hotels in Zeeland.

Cadeautip!

Ken je iemand die op vakantie gaat naar Zeeland? Doe hem of haar de Amadore CadeauPas cadeau! Helemaal te besteden naar eigen smaak: van driegangendiner tot borrelplank met een glas rosé.