Trots op Zeeland!

Ik woon hier, leef hier, geniet hier en maak hier de mooiste dingen mee. Maar ik vloog ook de wereld over en genoot daar van dingen die ik op mijn eigen plekje nooit terug zag.

De warmte waarmee mensen elkaar in warme landen zo warm begroeten. De passie waarmee mensen werken aan het behalen van een doelstelling. Al gaat het maar om de verzorging van dat potje eten op tafel. De liefde waarmee een Italiaan over zijn pizza praat, de toewijding waarmee de Thai gezamenlijk hun curry in elkaar zetten.
Momenten van samen zijn, delen en leven! Elke dag weer is er passie en toewijding.

Vertrouwen op elkaar. Geen "voor wat, hoort wat" mentaliteit. Het is in ons eigen land bijna ondenkbaar.

Stugge Zeeuwen zeggen ze in de rest van Nederland over ons. Maar als ik er over nadenk ken ik maar weinig mensen hier in Zeeland die echt stug zijn en echt willen vasthouden aan dat gene wat ze al jaren kennen. Echter realiseer ik mij tegelijkertijd dat, vanuit het opgelegde vooroordeel, wij onszelf wel een beetje beperken.

Met deze zaak willen we net even een klein beetje meer doen. Met elkaar. Als team. Een team van jonge frisse mensen met allemaal dezelfde passie. Mensen blij maken!

Blur! Vervangen, vervagen en vertroebelen van het bestaande beeld. Om het vervolgens weer op te poetsen. Net even anders. Net even beter. En net even verrassender. We hopen dat met jullie te kunnen delen. Geniet van Blur!

 

 

Grand café Blur

,,De naam Blur is met zorg gekozen. Blurren verwijst naar de ontwikkeling dat je in een winkel of café verschillende andere activiteiten onder kunt brengen. Kledingwinkels die een koffiehoek hebben of supermarkten met een restaurant."

Bij Blur, 'onderaan de duinen aan het gezellige plein van Dishoek' kunt u straks regelmatig van muzikale optredens genieten, maar bijvoorbeeld ook glutenvrij brood in een 'bakery' en olie en wijn kopen. Blur moet zodoende de 'hotspot' van 2017 worden.

Ontwikkelingen in de bouw en de plannen voor het etablissement zijn op de voet te volgen op de Facebookpagina van Amadore Grand Café Blur Dishoek.

Blurren?

Wat is dat dan?!

Vroeger was het heel normaal dat een café een eigen slijterij had.
Bij een wijnwinkel zat vaak een proeflokaal en de bakker op de hoek
verkocht allerlei producten voor directe consumptie.

 

Grand Café Blur Dishoek